Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

INCIDENT KOJI JE MAKSUTOVIĆ IMAO SA ŽENOM POKVARIO MU SVE PLANOVE

Pejović uzeo tezgu Adilu zbog batina!

Autor: A. Radojević | 15.12.2013 - 20:30:00h | Komentara: 7

Iako je molio organizatore da ga puste da peva, oni nisu želeli ni da čuju, te će publiku uveseljavati Aco Pejović, koji će pevati za mnogo veću svotu od ostalih sa kojima je pregovarano

Oštro osudio  napade  na sebe:  Aco Pejović

Aco Pejović | Foto: Petar Marković

 

Pevač Adil Maksutović, koji je važio za jednog od retkih koju emociju svake pesme ume da prenese na publiku, u 2014. godinu neće ući u prisustvu simpatizera njegove muzike jer će umesto njega na sceni koju je ranije zakazao nastupati legendarni pevač Aco Pejović. Kako “Alo!” saznaje,

Organizatori : Adil ne peva iz tehničkih razloga!
Iako su nastup Adila Maksutovića otkazali zbog napisa u medijima da je pretukao nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski, organizatori su na zvaničnu stranicu na Fejsbuku ovu promenu opravdali tehničkim problemima. Pored toga što su najavili da će publiku zabavljati Aco Pejović, oni su naglasili da je Adilovo gostovanje otkazano iz tehničkih razloga.

Maksutović je molio organizatore da ga puste da nastupi za doček Nove godine za dogovorenih 12.000 evra, ali nakon što je pretukao Anu Ramadanovski, oni nisu želeli ni da čuju, te će Pejović pevati umesto njega za 20.000 evra.
- Adil nije očekivao da će mu incident sa suprugom Anom Ramadanovski toliko pokvariti planove i da će zbog toga ostati bez novogodišnjeg angažmana. Trebalo je u petak da ode po kaparu za ovaj nastup, ali su mu organizatori sve otkazali. Iako ih je molio da ipak nastupa, čak im je pričao da mogu slobodno da pozovu Anu da im kaže da će se njih dvoje pomiriti, oni nisu želeli ni da čuju za pevača. Umesto Adila u “Central palasu” na prvom stejdžu nastupiće Aco Pejović, koji će pevati za mnogo veću svotu od svih ostalih izvođača sa kojima su pregovarali - izjavio je za “Alo!” izvor blizak pevaču i dodao da je Adil veoma razočaran zbog cele situacije.
- Adil se nadao da će održati ovaj nastup, koji bi mu doneo više novca nego obično, pa je nakon otkazivanja baš razočaran. Kada su mu organizatori rekli da zbog njegovog lošeg predstavljanja u medijima ne žele da ga vide na sceni, on nije znao šta da kaže. Loše se sada oseća zbog svega i još uvek nije siguran šta će učiniti - kaže izvor blizak pevaču.
U nameri da dobijemo Adilov komentar pokušali smo da kontaktiramo sa pevačem, ali je do zaključenja ovog broja ostao nedostupan, dok je Aco Pejović rekao da njegov nastup nema veze sa situacijom koja se dogodila Maksutoviću.
- Moja ekipa ljudi koja ugovara nastupe je već odavno u kontaktu sa organizatorima, oni su prihvatili uslove koje sam ja ponudio i dogovor je postignut. Nisam ni znao da li je trebalo ili nije trebalo neko da peva tamo. Ali u tom prostoru ima više stejdževa, pa nastupaju i Gru i još neki momci, možda je došlo do zabune. Moj nastup nema nikakve veze sa celom situacijom oko Adila. A što se njega tiče, verujem da će se cela ova situacija izgladiti - izjavio je Pejović za naš list.

Adil se oglasio na „fejsbuku“!

Stanicu  napustio  ozbiljan...

Adil  | Foto: Miloš Perić

 I dok je danima ćutao o sukobu sa Anom Ramadanovski i izbegavao pitanja novinara, Adil Makustović je odlučio da se obrati javnosti saopštenjem koje je postavio na „fejsbuk“.

- Uskoro će svima biti jasno ko je kriv, a ko nevin optužen za nasilje u porodici i stavljen na stub srama bez ijednog dokaza, bez fotografija isprebijane Ane Ramadanovski i bez svedoka koji su sve to videli i policiji potvrdili. Da li se neko od vas zapitao zašto nije niko od „novinara“ objavio nalaze lekara? Zato što Ana Ramadanovski nema ni ogrebotinu, a kamoli hematome, podlive, prelome i posekotine koje nažalost zaista imaju žrtve nasilja u porodici. Kada se nekoj ženi to desi, Urgentni centar ili neka druga zdravstvena ustanova su dužni po zakonu da obaveste policiju, što u ovom slučaju nije bilo učinjeno jer je nalaz lekara bio bez ijedne lake, a kamoli teške telesne povrede - napisao je Adil i dodao:
- U ovom najtežem periodu moga života shvatio sam da ti se u nesreći nađu samo porodica, rodbina i pravi prijatelji. Razočaran sam u mnoge kolege i ljude iz javnog života koji likuju, kritikuju i pljuju do juče „brata Adila“ - stoji u saopštenju.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 15.12.2013 21:31h

    koji bre aco,koji bre adili.....

  • Sima Vreme: 15.12.2013 21:47h

    Brate Adile, ako je sve sto si ti napisao na Fejsu tacno, onda ti najpre treba da budes razocaran u svoju sopstvenu zenu, koja je prema tome sve izmislila i napravila ti najvecu stetu, unistivsi ti karijeru. Kazem, ako je tako kao sto pises na FB...

  • nn Vreme: 16.12.2013 08:18h

    Pravda za ADILA!

  • bojana Vreme: 16.12.2013 11:17h

    Ne brinem ja za Adilovu karijeru. On je zbunjen pa ne vidi da mu se otvara ogromno trziste u Srbiji. Naime njegova prava publika i vrlo brzo najverniji fanovi jesu sve nase Srbende, kabadahije i diktatori u svoja cetiri zida. Mentalitet koji stvara pravo muskarca da je prvi, glavni, da mu pripadaju prava suda i kazne. I sve to po zeni i deci. Dakle, Adil zabavlja sve nase muskarcine... Bice to karijera bez vremenskog ogranicenja...

  • Maja Vreme: 16.12.2013 12:48h

    Tako i treba neka ide i radi nesto drugo, neka cisti ulice i tako cemo imati vise koristi od njega. Sramota od coveka. Sada neka razmisli da li se isplati dici ruku na zenu, manijaaaaak

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP