Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POPULARNOM PEVAČU LICE INFICIRANO OD TEŠKOG MEJKAPA

Pejović zaradio alergiju od šminke!

Autor: S. Arsić | 14.04.2014 - 07:00:00h | Komentara: 3

Da šminka može doneti probleme i muškarcima, dokaz je Aco Pejović, koji je nedavno dobio alergiju od preparata za ulepšavanje koje su mu nanosili na snimanju mnogobrojnih emisija. Naime, razni puderi nisu odgovarali Pejovićevoj koži, zbog čega je zaradio crvenilo na licu, a na snimanju emisije „Grand šou“ pevač je upravo zbog toga urlao na šminkerke i odbio da mu nanesu šminku.

Ne prijaju  mu sredstva za  ulepšavanje:  Aco Pejović

Ne prijaju mu sredstva za ulepšavanje: Aco Pejović | Foto: Rajko Ristić

- Aco Pejović u poslednje vreme ide na snimanja mnogobrojnih emisija i, pre nego što uđe u studio, potrebno je da mu se nanese sloj pudera kako bi se lepše slikao. To njemu nikada nije predstavljalo problem, dok nedavno od šminke nije dobio alergiju. Jedno jutro se probudio i video crvenilo po svom licu i nije mogao da veruje šta se dešava. U prvi mah nije znao od čega, ali je kasnije shvatio da mu se koža iritirala zbog šminke koju mu često nanose - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak pevaču, i dodao da je Pejović na snimanju emisije „Grand šou“ odbio da se našminka.


- Kada je poslednji put bio na snimanju emisije „Grand šou“, Aco baš i nije bio prijateljski nastrojen prema šminkerkama. Počeo je da viče kako je zbog njih dobio alergiju i odbio je da se pre izlaska na scenu našminka. Rekao im je: „Neću da me šminkate, poslednji put sam dobio alergiju zbog vaše šminke. Bežite“. Nekoliko puta je to ponovio i ostao odlučan u svojoj nameri, tako da je na binu izašao bez šminke - dodao je izvor blizak ovom popularnom pevaču.

U nameri da saznamo šta Aca ima da kaže na ovo, kontaktirali smo sa pevačem, koji je potvrdio da je dobio alergiju, kao i da ubuduće neće nanositi preparate za ulepšavanje.

- Zbog jake scenske šminke, imao sam problema sa licem. Zato sam doneo odluku da me više ni u jednoj emisiji ne šminkaju. Neću više da razmišljam i da rizikujem da li će mi izaći alergija - izjavio je Pejović za naš list.

I Marijani lice stradalo zbog šminke!

Bivša farmerka Marijana Leontijević takođe je nedavno inficirana od šminke koja joj je stavljena na lice, zbog čega je završila na hemijskom tretmanu na jednoj klinici za kožne bolesti. Ona je tri sata provela na bolničkom stolu kako bi joj otklonili alergiju koju je „zaradila“ koristeći šminku.
- Veoma me je bolelo lice zbog tretmana! U životu nisam više plakala - otkrila je tada voditeljka, koja narednih sedam dana nije smela da se šminka, što joj je predstavljalo problem jer radi kao voditeljka emisije „Scena“ na Televiziji „Skaj plus“ .

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 14.04.2014 08:20h

    Пејовићу,синко,ел знаш шта да ти се у ту шминку?Знаш!Е,онда,да се не изражавам!

  • daca Vreme: 14.04.2014 13:30h

    a jel problem da imaju svoj puder i sminku koju koriste? pa naravno da ce se ošugati kad svi koriste istu sminku i četkice i sta još...

  • BgBoy Vreme: 14.04.2014 17:04h

    pa kad im gazda kupuje kod kineza šminku za 100din, vide i oni za šta ih smatra

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP