Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATI KOŠARKAŠ POKREĆE SOPSTVENI BIZNIS

Peković gradi hotel! Ulaže dva miliona

Autor: Ljubomir Tozev | 03.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Godišnja zarada crnogorskog košarkaša Nikole Pekovića procenjuje se na više od četiri miliona dolara, od čega je odlučio da izdvoji skoro polovinu za izgradnju luksuznog rizorta na Zlatiboru. Kako “Alo!” eksluzivno saznaje, sportista je unajmio najbolje inženjere, dizajnere i projektante kako bi sve bilo na svetskom nivou.

Novac  ulaže u klubove i hotele: Nikola Peković

Novac ulaže u klubove i hotele: Nikola Peković

Kompleks koji će biti u vlasništvu Nikole i još jednog njegovog prijatelja, spekuliše se da se radi o poznatom crnogorskom biznismenu, biće smešten na najatraktivnijoj lokaciji na toj planini, i kako se navodi, posedovaće veliki broj sportskih terena.


- Peković je odlučio da pored sportske karijere započne i sopstveni biznis. Na to ga je nagovorio njegov dugodišnji prijatelj, najpoznatji crnogorski biznismen, koji mu je ponudio partnerstvo. Nikola u njega ima veliko poverenje, jer iz sebe ima veliki broj hotelskih lanaca, a kako se spekuliše, ceo projekat koštaće ga blizu četiri miliona evra.
Radovi su počeli krajem prošle godine i očekuje se da će biti završeni tokom naredne. Oni žele da to bude najveći kompleks koji će biti blizu centra, gde će se nalaziti veliki broj terena za sport i sve ono što nedostaje ovoj planini. Svi na Zlatiboru pričaju kako će to povećati broj posetilaca planine, kao i to da će svi profitirati od toga - priča izvor “Alo!”, koji je jedan od najbližih saradnika ovog košarkaša.

Inače, godišnja zarada ovog košarkaša procenjuje se na 4 miliona dolara, a pre američkog kluba, Nikola igrao je i za Partizan.
Posećanja radi, Peković je vlasnik najveće diskoteke u Budvi, ali i kluba u samom centru Beograda. Spekulisalo se da ima vlasničkog udela u Fudbalskom klubu Rudar iz Pljevalja.

Najbolji drugari:  Duško Šarić  i Peković

Najbolji drugari: Duško Šarić i Peković | Foto: RAS

Nikola Peković blizak sa Šarićem


Tokom leta, poznati košarkaš Nikola Peković i kontroverzni biznismen Duško Šarić uživali su zajedno na Crnogorskom primorju. Oni su tada na teško dostupnu plažu došli luksuznom jahtom, a u obližnjem kafiću su se rashlađivali uz piće i dobru muziku. Najraspoloženiji je bio košarkaš, koji je najviše vremena provodio s Duškom, s kojim je dobar prijatelj već dugi niz godina.

Poslednji komentari
  • pera Vreme: 03.03.2015 19:03h

    Ima se moze se.A dal ce da se isplati videcemo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP