Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATI KOMIČAR MEĐU NOGAMA MLADE DEVOJKE

Petrući bahanalisao
sa go-go igračicom! (FOTO)

Autor: S. Arsić | 18.11.2013 - 08:27:00h | Komentara: 0

„Bez starca, nema udarca“ stara je izreka sa kojom bi se možda složio i dugogodišnji član čuvenog „Indeksovog“ pozorišta Branislav Petrušević Petrući (58), koji je objasnio da bez obzira na svoje godine može i te kako da lumpuje i provodi se, i to sa 30 godina mlađom go-go igračicom iz jednog beogradskog kluba.

Branislav Petrušević Petrući

Na sigurnom: Branislav Petrušević Petrući

 

Na fotografijama do kojih je „Alo!“ došao, jasno se može videti Petrućijev trud da se nepoznata devojka lepo provede, a ni njemu po svemu sudeći nije bilo loše. Naš izvor sa lica mesta otkriva detalje provoda poznatog komičara.

Branislav Petrušević Petrući

Branislav Petrušević Petrući

 


- Nije čudno što je neko Petrućijevih godina izašao u provod, ali on je baš privukao pažnju kada je došao u klub „Fabrika“ s obzirom da se ludo provodio sa go-go igračicama. On je došao sa nekim mlađim momcima, a kada su svi malo popili, devojke su sele u njihov separe i počele da igraju sa njima. Petrući je bio baš simpatičan. Očigledno je i u privatnom životu veliki komičar, jer je sa osmehom na licu i simpatičnim upadicama igrao sa igračicama cele večeri. U taj klub dolaze muškarci njegovih godina, ali on se nekako najviše opustio, a verujem da su zgodne devojke razlog takvog osećaja i ponašanja. Uglavnom, on se zabavio, grlio je devojke, nosio ih, igrao sa njima, a i one su se super provodile s njim. Mislim da je i alkohol uticao na ovakvo ponašanje - priča izvor za „Alo!“ koji ipak ne zna koliko daleko je sa mladom igračicom otišao Petrući, ali se na osnovu fotografija može videti da je najpre nosio i grlio igračicu, a na kraju završio i ispod nogu plesačice koja mu je očigledno i najbolje “legla”.

  • Branislav Petrušević Petrući | Foto:
  • Branislav Petrušević Petrući | Foto:
 

Petrušević: Malo sam se podsećao mladosti
O provodu sa go-go igračicom i zanimljivim fotografijama, Branislav Petrušević Petrući za „Alo!“ kaže da nema običaj u tolikoj meri da se opusti i da je ovaj izlazak bio njegov podsetnik na mladost.
- Izašao sam malo, to je bilo na otvaranju kluba i malo smo bili veseliji. Nemam običaj u toj meri da otkačim, ali nekako se sve poklopilo i sjajan ambijent i dobro društvo, pa sam se i ja opustio. Zapravo sam se bukvalno malo podsećao mladosti, ali se nadam da fotografije nisu kompromitujuće, jer smo se samo lepo provodili - kaže za „Alo!“ poznati komičar i nekadašnji učesnik rijalitija.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP