Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OPORAVLJA SE

Pevač još ne može da govori, ali se dobro oseća

Autor: pulsonline.rs | 18.11.2014 - 18:30:00h | Komentara: 0

Stiže podrška i od kolega

Kemal Monteno u Domu sindikata / Foto: Dimitrije Gol

Kemal Monteno / Foto: Dimitrije Gol

Kemal Monteno, kome je u subotu ujutru urađena transplantacija jednog bubrega u Kliničkom centru „Rebro“ u Zagrebu, uspešno se oporavlja.
Nakon nepune tri godine čekanja na presađivanje bubrega, kantautoru je iznenada javljeno da je došao na red za operaciju i obavljen je hirurški zahvat.
Pevač zasad ne može da govori jer je u strogoj postoperativnoj izolaciji, ali su novinari kontaktirali sa njegovom porodicom, koja je sve vreme uz njega, ali preko stakla.
- Sve se dogodilo iznenada. Nije bilo vremena ni za pripremu ni za razmišljanje. Čim su nas pozvali iz bolnice, odmah smo otišli. Sve je dobro proteklo, bez problema, tata se sad nalazi na intenzivnoj nezi. Ne smemo da ulazimo kod njega, ali lekari su me jutros pustili na nekoliko minuta. On može da govori, ali slabije jer je sve još sveže. Uglavnom, dobro se oseća - rekla je Kemalova ćerka Adrijana.
Veliku podršku Montenu pružaju i njegove kolege i dugogodišnji prijatelji, koji ga bodre, hrabre i podstiču na što brži oporavak.
Zdravko Čolić, jedan od prvih koji je Kemala posetio u bolnici u Opatiji u februaru 2012. godine, gde je bio na rehabilitaciji nakon teške operacije srca, i ovoga puta je uz svog velikog druga.
- Kemal je moj dugogodišnji prijatelj i sve vreme sam u toku. Dugo je bio na dijalizi i čekao operaciju, pratili smo svi situaciju. Čuo sam se i sad s njegovom suprugom Brankom. Verujem da će sve dobro proći i da će se brzo oporaviti - poručio je Čola.
I Željko Samardžić je u kontaktu s porodicom Monteno.
- Imao sam priliku da razgovaram s Kemalovom ćerkom Adrijanom i da se informišem o svim detaljima. Poželeo sam mu brz oporavak i sve najbolje - kaže Samardžić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP