Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SVE JE SPREMNO ZA MUZIČKO NADMETANJE

Pevači imaju tremu pred „Grand festival“

Autor: I. G. | 28.11.2014 - 08:30:00h | Komentara: 1

Do petog „Grandovog“ festivala, koji se ove godine održava pod sloganom „Budi human“, ostalo je još nekoliko dana, a pevači su sve nervozniji i imaju sve veću tremu.

20 pevača će se naći u finalu ovog festivala

20 pevača će se naći u finalu ovog festivala | Foto: Goran Srdanov

Iako ove godine plasman nije toliko bitan jer će pevači pevati za decu kojoj je pomoć u zdravstvenom smislu najpotrebnija, nema sumnje da svi učesnici žele na što bolji način da iznesu svoje pesme, od kojih, sasvim logično, očekuju veliki uspeh.


Dobar deo takmičara imaće i zahtevne koreografije, zbog čega će gledaoci karaj malih ekrana uživati, ali ne i sami izvođači, jer će pored igranja, pevati uživo. Peti „Grand festival“ imaće dve polufinalne večeri, koje će se održati 1. i 2. decembra, a to će prenositi „Grand televizija“ i OBN. Nakon polufinalnih večeri, od 50 kandidata će se izabrati 20 finalista. Finalno veče održaće se 3. decembra i prenosiće ga i „Prva“ i „Kanal 5“ iz Makedonije. Žiri će biti sastavljen od eminentnih ličnosti iz sveta muzike, sporta, filma, kao i predstavnika medija.

Spisak učesnika koji će uživo predstaviti svoje pesme je prilično raznovrstan, a mi vam donosimo imena samo nekih izvođača koji će nastupiti na sceni „Granda“: Snežana Đurišić, Milica Todorovic, Tanja Savić, Darko Lazić, Mirna Radulović i Davor Jovanović u duetu, Dejan Matić, Al Dino, Maja Nikolić, Dušan Svilar, Stevan Anđelković, Topalko, Nemanja Stevanović, Saša Kapor, Jelena Kostov, Katarina Živković, Slobodan Vasić, Nebojša Vojvodić, Darko Martinović, Mirza Selimović, „Koktel bend“, „Luna“, Mina Kostić, „Blek pantersi“ Indi, Adreana Čekić i drugi. Program će voditi Dragana Katić i Sanja Kužet, dok će razgovore sa izvođačima u bejkstejdžu voditi Tihomir Tepić.
Poslednji komentari
  • Wanpam Ethy Vreme: 28.11.2014 13:42h

    Gangula bhrate nisko si pao.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP