Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MUKE NJEGOVE

Pevači napadaju Bregu zbog Karleuše: Ako želiš nas, otkaži joj gostovanje!

Autor: Opera 17 | 02.12.2013 - 08:30:00h | Komentara: 9

Nakon što se saznalo da će Goranu Bregoviću na koncertu u Sarajevu gostovati Jelena Karleuša, proslavljen kompozitor trpi pritisak od strane drugih pevača.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša

Najvaljeno je da će 19. decembra će u Sarajevu biti održan veliki humanitarni koncert proslavljenog Gorana Bregovića koji će u sarajevskoj "Zetri" te večeri ugostiti i neka od najvećih muzičkih imena sa ovih prostora.
Međutim, ono što je posebno zanimljivo jeste da od kada je objavljeno da će mu se u jednom segmentu na koncertu pridružiti i pop diva Jelena Karleuša, pojavila su se i negodovanja nekih pevača.
Što zbog straha da će biti u drugom planu, ličnog animoziteta ili nečeg trećeg, tek, nekolicina pevača dalo je sebi pravo da vrši pritisak na velikog kompozitora i traži da se Karleuša izuzme sa spiska gostiju.

Goran Bregović

Goran Bregović | Foto: AP

Kako nezvanično saznajemo, reč je o SMS porukama, pozivima, apelima zajedničkih prijatelja pa do mejlova upućenih Bregi, sve sa istom porukom ona ili mi. I sve to ne bi bilo ni toliko čudno, ako uzmemo u obzir da je napad na JK postao neka vrsta tradicije međju javnim ličnostima, ali ovog puta reč je o humanitarnom koncertu gde je pokazivanje zavisti i mržnje krajnje neprimereno i sramotno.
Kako saznajemo, najglasniji protiv Karleuše su nekadašnja velika zvezda EX Jugoslavije Lepa Brena, za koju se zna da godinama ne podnosi JK, i da ju je zabranila u svim Grandovim emisijama uprkos protivljenju Saše Popovića, potom Aca Lukas kome je JK bila gost na tri koncerta, i još neki.
Sa druge strane, zbog Karleušinog učešća oduševljenje su pokazale Dragana Mirković i Severina, koje su i osudile ponašanje pomenutih kolega.

Lepa Brena i Aca Lukas

Lepa Brena i Aca Lukas sa suprugom

Da je Goran Bregović čovek svetskog kalibra pokazatelj je i činjenica da je ostao imun na pritiske i ucene, dajući do znanja svima da ga estradni ratovi ne zanimaju. Da li će se Lepa Brena i Aca Lukas, pojaviti na ovom humanitarnom koncertu ostaje nam da vidimo, ali jedno je sigurno, a to je da će JK zajedno sa svojim kolegama na čelu sa Goranom Bregovićem, prirediti veče za pamćenje!
Poslednji komentari
  • sanja Vreme: 02.12.2013 09:03h

    Karleusa da priredi vece za pamcenje ?! Mozda, ali tako sto ce ljudi pobeci sa koncerta kada ona uzme mikrofon pardon plejbek !!! Ljudi, smatram vas ozbiljnim novinarima a vase novine rado citam, nemojte molim vas da se blamirate ovakvim ispadima !

  • neutralna Vreme: 02.12.2013 09:38h

    Nisam uopste fan JK, niti mi pada na pamet da slusam njenu muziku, ali upada u oci jedna stvar: svi koji su u BG dojahali iz nekog Brckog, Zitoradja i ostalih vukojebina, drhte pred njenim urbanim stajlingom, ponasanjem, izrazavanjem i stavom. U tome je njihov problem, ni u cemu drugom. Jer, kad svi zajedno stanu na crtu jos vise bljesne ono ono sto Brena, Ceca i ostali pokusavaju da potisnu - svoje seljacko, malogradjansko porijeklo - njih je iz sela lako bilo istjerati, ali selo iz njih - nikada!

  • ruzica Vreme: 02.12.2013 10:44h

    Bravo Neutralna! Tacno tako i ja mislim. Jelena je urbana zena, slobodna u izrazavanju svojih misli i stavova, i vecinom je u pravu. To je ono sto smeta raznim Brenama i Cecama i sto nece nikad prevazici. Brega je veliki umetnik i ima svoj integritet tako da ga ovi pritisci krda sigurno nece pomeriti. Zalim im oboma sve najbolje.

  • nurija Vreme: 02.12.2013 11:16h

    Dragi nas Brego , izuzetno si cijenjen i postovan kao muzicar i covjek u Budvi ! Ali , ako zaista "diva" bude na tom koncertu , pjevacica bez sluha i glasa , skandal majistor , zena koja sve vredja , ... , bojimo se da ce Brego , TVOJA ARMIJA FANOVA biti u velikoj dilemi ! Pa zar pored toliko PRAVIH pevaca i pevacica , muzickih grupa , OVU da pozoves , strasno ! Dragi Brego , skoncentrisi se , sredi se , ... , ma razumemo da ponekad naidje i trenutak slabosti , nepaznje , umora , ... ! Pozdrav od Nurije i ARMIJE FANOVA IZ BUDVE , molimo Te , bez J.K. !

  • Alex Vreme: 02.12.2013 14:04h

    Na koncert idem samo zbog JK :) Brega zna da je JK veoma popularna u Sarajevu, pa ju je pozvao jer zna da ce ona napuniti Zetru :)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP