Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TRAUME IZ DETINJSTVA

Pevačica iskreno o braku! Mogla sam da se udam i sa 20 godina, ali nisam htela da se razvodim!

Autor: Kurir | 14.12.2014 - 21:45:00h | Komentara: 1

Bebi Dol (52), koja se tajno venčala krajem septembra, otkrila je da se braka plašila zbog trauma u detinjstvu jer su se njeni roditelji razveli i to je uticalo na njenu odluku da tek sad stane na ludi kamen.

Bebi Dol

Bebi Dol | Foto: Fejsbuk

"Mogla sam ja da se udam i sa 20 godina, ali nisam htela da se razvodim. Moji roditelji su se razveli i to je mnogo uticalo na mene. Sa 20 godina sam već imala dosta obaveza, nije da nisam imala partnera, ali odlazila sam čim u vezi nema puno poštovanja", započela je Bebi, a onda objasnila i kako se odlučila da ipak kaže sudbonosno "Da".
"Pre dve godine upoznala sam svog sadašnjeg muža, on je pisac. Jedno vreme nismo imali kontakt, ali zapamtila sam ga. Kada smo se napokon čuli rekao mi je da mu je to bilo najdužih mesec dana čekanja", rekla je pevačica, a onda se Snežana Đurišić ubacila, pitavši je po čemu je to zapamtila svog muža.
Uvećaj fotku
"Po rukama sam ga zapamtila", bila je kratka Bebi Dol.
"On me pitao da započnemo zajednički život, ja sam pristala, što da ne. Krišom je organizovao i ceremoniju, rekao mi je danas da se sutra venčavamo", ispričala je Bebi u Magazinu in, koja se na svom tajnom venčanju pojavila kada je sve bilo organizovano, a na kraju je imala poruku za sve neudate žene.
"Preporučujem svim damama strpljenje i veru", rekla je Bebi, a voditeljka Sanja Marinković se u jednom trenutku našalila kako je čula da neke žene spekulišu "Kada se Bebi Dol udala, udaću se i ja", rekla je voditeljka i sve nasmejala.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • prijatelj Vreme: 15.12.2014 23:35h

    Draga Isidora, sta god koristila, kome verovala, samo budi zdrava sebe radi i decice. Zelim ti zaista od sveg srca zdravlje i srecu. Zluradi komentari nadam se da te ne doticu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP