Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NEPRISTOJNA PONUDA

Pevačici nudili 10.000 evra za seks: Ne želim da budem deo sramotne estrade!

Autor: beogradnocu.com | 02.12.2014 - 11:45:00h | Komentara: 12

Ova atraktivna crnka, koja kako glasom , tako i stasom, ne prestaje da mami muške uzdahe, nakon dugo vremena, konačno je pristala da nastupa pred beogradskom publikom

Jadranka Barjaktarević

Jadranka Barjaktarević Foto: Fejsbuk

Jadranka govori o razlozima zbog kojih dugo nije želela da nastupa po beogradskim klubovima, kao i o svom novom angažmanu.

-Dugo sam pevala po najboljim i najposećenijim beogradskim klubovima i splavovima. Bila sam izuzetno tražena, i u jednom trenutku sam rešila da prekinem iz više razloga. Glavni razlog da se povučem bio je taj što nisam želela da me svrstavaju u isti koš sa mnogim mojim novopečenim koleginicama koje rade pošto-zašto, i silnim onim devojkama kojima je pesma paravan za druga primarna zanimanja i zvanja, od kojih je danas starleta jedno od najomiljenijih. Iskreno, jako bih volela da mi neko otkrije definiciju starlete. Poznajem dosta devojaka iz moje branše koje iz raznih razloga i pobuda nastupaju po klubovima, i koje nemaju cenu, nego su do te mere srozale ovu profesiju, pa rade i na kompezaciju, ma šta god ona podrazumevala. Vrlo sam nezadovoljna zbog takve situacije, i osećam se kao neko ko ne pripada tu, iako sam estradna ličnost. Imala bih mnogo toga da kažem o mnogima sa estrade, i rado bih pustila jezik, ali i da kažem, ne bih promenila ništa osim što bih postala skandalozna i tabloidna ličnost, a toga se gnušam. Moje viđenje ove profesije suštinski se kosi sa viđenjem mnogih mojih koleginica. Moj obraz nema cenu. Želim da ostanem dostojanstvena u svakom smislu, rekla je Jadranka.

Jadranka Barjaktarević

Jadranka Barjaktarević Foto: Fejsbuk

-Desilo mi se da mi na jednom nastupu na Akapulku nonšalantno prišao čovek, za koga sam mislila da želi da naruči neku pesmu. Međutim, on je prišao i šapnuo: „Kad završiš s nastupom, 10000 evra dobijaš za noć sa mnom“. U tolikom šoku sam bila da nisam bila u stanju sledeću pesmu da otpevam. Svesna sam ja da sam deo estrade, ali ne želim da budem deo ove sramotne estrade na kojoj bi većina mojih koleginica zarad novca pristala na sve.

Poslednji komentari
  • djura Vreme: 02.12.2014 12:26h

    drzi dostojanstvo tako sto se slika u gacama?

  • Skomi Vreme: 02.12.2014 12:55h

    i kako je bilo?

  • ...Đura će ti oprostiti... Vreme: 02.12.2014 13:08h

    Ne razumem zašto je bila u šoku, to može da se uvek dogodi na tim groznim splavovima, gde teče raka Sava ,, Čista kao suza,, ( gde se oseća ,,miris,, beogradskih ...... Nikada ne bih otišao tamo, pa da je sve za džabe. Elem dotična se našla u čudu pretpostavljam, šta sada da radi, otprilike tako ispada, a što se tiče lepote i da kažem zgodnoće, takvih, pa i lepših i zgodnijih ima na svakom koraku.

  • dusa Vreme: 02.12.2014 14:32h

    prava ponosna crnogorka

  • VladimirR. Vreme: 02.12.2014 15:58h

    10.000! Mnogo je. Ali može dobro da posluži ova 'informacija' ako dođe do restruktuiranja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP