Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NAGODBA NA POMOLU

Pevanjem hteli da izbegnu zatvor!

Autor: Ana Dimitrovska | 09.03.2013 - 22:45:00h | Komentara: 8

Pevači Miloš Bojanić (52) i Maja Nikolić (33) ponudili su tužilaštvu da plate 200.000 dinara u humanitarne svrhe kako bi se izvukli za vređanje Jevreja u rijalitiju „Dvor“!

Propala  im trgovina sa tužilaštvom: Maja Nikolić i  Miloš Bojanić

Propala im trgovina sa tužilaštvom: Maja Nikolić i Miloš Bojanić | Foto: Dimitrije Goll

Ponudi je, kako saznajemo, prethodio mnogo neobičniji i za njih daleko jeftiniji predlog - zajednički humanitarni koncert u Beogradu i Novom Sadu! Tužilaštvo nije „imalo sluha“ za duet skandalmajstora, a o ponudi od oko 2.000 evra za svratištu za decu ulice u Krfskoj ulici u Beogradu, saznajemo, trebalo bi uskoro da bude odlučeno.


Ukoliko Više tužilaštvo u Beogradu prihvati nagodbu, protiv Nikolićeve i Braćale, kako su ga zvali u ovom rijaliti programu, bez priznanja krivice biće obustavljen postupak za govor mržnje, za šta je zaprećeno do pet godina zatvora, i oni će imati obavezu da uplate novac u humanitarne svrhe.

„Tačno je da smo pre nekoliko dana ponudili tužilaštvu nagodbu da Maja Nikolić i Miloš Bojanić u humanitarne svrhe uplate po 100.000 dinara. Reč je o primeni načela oportuniteta, a novac bi bio namenjen svratištu za decu u Krfskoj ulici. Načelno smo postigli dogovor s tužilaštvom”, kaže za “Alo!” advokat Vladimir Petrović, branilac optuženih pevača, i dodaje da će odgovor tužilaštva najverovatnije dobiti sledeće nedelje. Petrović nam je potvrdio i da su Nikolićeva i Bojanić najpre ponudili da održe humanitarni koncert, a sav prihod bi bio namenjen napuštenoj deci.

Izbačeni iz „Dvora“ zbog vređanja Jevreja: Bojanić i Nikolićeva

Izbačeni iz „Dvora“ zbog vređanja Jevreja: Bojanić i Nikolićeva | Foto: Pink

Javnosti je odranije poznato da oboje od izbijanja skandala nastoje da se izvuku za vređanje Jevreja, ali je Bojanić, za razliku od koleginice, uporno tvrdio da bi traženje nagodbe značilo priznanje krivice i da će svoju nevinost dokazati na sudu. Da li ga je Nikolićeva nagovorila da smiri strasti i promeni ploču nismo juče uspeli da saznamo, pošto nam se Bojanić nije javljao na redakciji poznat broj telefona. U rijaliti šou programu „Dvor“, u februaru 2011, Nikolićeva je izjavila da „ne voli Jevreje jer su napravili Ameriku“, a Bojanić je na to dodao: „Mi ne možemo da volimo Jevreje, koji su nas bombardovali, koji su nam uranijum poslali i rakove i čuda“. Zbog govora mržnje izbačeni su iz šoua, a tužilaštvo je ubrzo reagovalo podizanjem optužnice. Bojanić je, inače, zbog svoje izjave uputio izvinjenje jevrejskoj zajednici.

Svetlana Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović

I Ceca ponudila nagodbu
Pevačica Svetlana Ražnatović i njen zet Predrag Ocokoljić, optuženi za nasilničko ponašanje, predložili su nedavno tužilaštvu da obustavi krivično gonjenje, a oni bi za uzvrat, bez priznanja krivice i krivične odgovornosti, uplatili novac u humanitarne svrhe. Ražnatovićeva i Ocokoljić terete se za nasilničko ponašanje prema Aleksandru Olareviću, treneru FK Mladi proleter, 2007. godine.

Poslednji komentari
  • CIRINELA Vreme: 10.03.2013 04:25h

    E Srbijo Srbijo a Čeda? Zato narod po plaćenoj anketi ima najveće poverenje u SPC i "POLICIJU". hahahhahahahhahahahahhahahaha"

  • siv sekar Vreme: 10.03.2013 07:11h

    Vredjan sam u jednoj Republickoj ustanovi, da sam djubre crnogorsko, i ako sam rodjen u Beogradu., od roditelja crnogorske nacionalnosti ! Gradonacelnik, Beograda. je studentu iz Podgorice, koji je u gradskom prevozu, uhvacen bez kartei koji je dao dokument koji je imao kod sebe, nasta je na TV-u, gradonacelnik prokomentarisao, neka to pokazuje u Podgorici. Niko nije za govor mrznje prema drugim nacionalnostima sudski odgovarao. Od gradonacelnika Beograda, cak nije trazena smena ! ! !

  • DSV Vreme: 10.03.2013 09:46h

    A kolko SUDIJAMA I TUZIOCIMA .ALooo NIJE OVO PIJACA ili JESTE? Ili su krivi pa PO ZAKONU -KAKVA "NAGODBA" ili nisu . SRAM DA BUDE SVAKOG TUZIOCA KOJI PRIHVATI NAGODBU DA JE 3GODINE =100.000 DINARA ,uplaceno ma kome!

  • laserman Vreme: 10.03.2013 09:54h

    Ovom paru, da se ja pitam, ne bih nista izrekao od kazne. Oni su dovoljno kaznjeni od Boga samim svojim rodjenjem.

  • Peđa Vreme: 10.03.2013 10:43h

    Mnogo su pametni oboje. Ako već hoće da plate po 100.000 u humanitarne svrhe, neka to plate iz sopstvenog džepa. Ovako njih neće nagodba koštati ni dinara pošto će tih 200.000 platiti publika na koncertu. U buvaru bih ja njih, pa nek tamo drže koncert.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP