Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA ZA ALO! OTKRIVA DA JE VODILA LJUBAV U GALERIJI

Pikaso i Dali
su gledali moj seks!

Autor: A. Veljković | 31.07.2013 - 15:26:00h | Komentara: 4

Dragan Marković Palma, prema sopstvenom priznanju, nije imao tu sreću da mu sviraju Mocart i Betoven, ali je zato Vesna Vukelić Vendi imala čast, kako kaže, da se razgoliti i ima seks pred slikarskim velikanima Pablom Pikasom i Salvadorom Dalijem. Pevačica je u seksi intervjuu za naš list ispričala da je za ljubav spremna na sve, ali isključivo ukoliko gaji jake emocije prema partneru, a upravo iz tog razloga je ljubav vodila u galeriji slika.

Vesna Vukelić Vendi

Muškarac sa kojim je izgubila nevinost je nastradao prošle godine:Vukelićeva

 

Zabrana

 

„Njih dvojica su stajali napred, dok je Rembrant gledao moju zadnjicu“,

kaže Vendeta

- Ljubav vodim isključivo na otmenim mestima. Dakle, ne buržujskim, već otmenim. U prilog tome ide mesto gde sam imala seks, a to je galerija. Salvarod Dali i Pikaso su gledali prednje delove tela, dok je Rembrant video naše zadnjice. Doživljaj je bio fenomenalan - ispričala nam je Vukelićeva, dok se svog prvog seksualnog iskustva rado seća jer je u pitanju bio momak sa kojim je dve godine bila u ljubavnoj vezi.
  • Vesna Vukelić Vendi | Foto:
  • Vesna Vukelić Vendi | Foto:
  • Vesna Vukelić Vendi | Foto:
- Smuvali smo se kada smo imali 16 godina i taj momak je bio moja prva ljubav. Bio je uspešan spotista, igrao je vaterpolo i ja sam pomagala da se ostvari i bude najbolji junior sveta. Nažalost, prošle godine je nastradao u inostranstvu. Svako iskustvo s njim bilo je lepo jer je bilo iz ljubavi - dodala je Vesna, koju privlače samo jaki muškarci.

Poze koje najviše prezirem jeste „ja na njemu“ i „on na meni“. Mnogo dosadno!

- Volim muškarce koji su aristokrate, baš kao što sam i ja, da deluju kao da su sa dvora. Da bude misaono biće koje zna gde treba da stavi tačku, a gde zarez. Najvažnije je da nije primitivan i da ima bogat rečnik - ispričala nam je pevačica, koja izričito stoji iza toga da standardne poze u seksu ne upražnjava.

Pikaso, Dali, Rembrant

- Poze koje najviše prezirem jeste „ja na njemu“ i „on na meni“. To je mnogo dosadno i kod mene nikada nije prihvatljivo. Ja u seksu moram da dominiram i budem glavna, što se valjda vidi po meni - objasnila je Vesna, koja već godina uživa u stabilnoj vezi sa svojim muškarcem.

- Dugo mogu da izdržim bez seksa. Mačka se seksa kada ima teranje, tako da vam je jasno sve. Seks mora da bude u skladu sa duhovnim pražnjenjem - izjavila je bivša učesnica rijalitija za naš list i otkrila da u životu nije imala mnogo muškaraca.

- S obzirom na to da sam godinama bila seks simbol, imala sam malo muškaraca. Toliko malo u skladu sa mogućnostima i kapacitetom - rekla je Vendi.

Ne koristim pomagala kao degenerik Era Ojdanić!
Na pitanje da li se samozadovoljava i da li koristi seksualna pomagala, Vesna Vukelić nam je objasnila da takve stvari koristi samo njen kolega Era Ojdanić.

Era Ojdanić

Važno je da su jaja na broju: Era | Foto: Emil Čonkić

- Pomagala su potrebna ljudima poput Ere Ojdanića i takvim degenericima. Meni ne trebaju jer ja od svojih obaveza ne stižem ni ono što treba da uradim, a kamoli da imam obavezu prema pomagalima. Ne volim mrtvu stvar, već samo živu prirodu - završila je pevačica.
Poslednji komentari
  • Laza Vreme: 31.07.2013 16:44h

    Gledali i na sabackom i rumskom vasaru vise njih, i kazu da nisi zanimljiva, a i klijentela ti je sacuvaj boze, ali sta mozes nemoze da se bira

  • mila Vreme: 31.07.2013 16:52h

    Pročita u časopisu,ako su stvarno to Vendine odvale onda je dotična izgorela po glavi skrioz.Ako se uzme da je Era -Pikaso,Drljača-Dali onda moguće dase za ljubav svašta uradi.

  • rembrant Vreme: 31.07.2013 18:25h

    Ne mogu da se setim. Uostalom nikad ne bi rekao da imaš 350 godina, maksimalno 250-300

  • moskito Vreme: 31.07.2013 22:16h

    Vesna Vukelić Vendi je domaći aristokrata sa opancima i dlakavim pazuhom. Vesna se pogubila kao JK, nebulozne priče koje milozvučno deluju za uvo, a ništa se ne kaže. Njena aristokratija viri sa dna flaše rakije, a to nije za pohvalu, a nije niti za štampu. Njezin koeficijent inteligencije je možda nešto viši od proseka, ali ga ne koristi pravi način.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP