Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČU IZABRANICA POSTAVILA ULTIMATUM

„Pinkovu“ zvezdu ostavila devojka zbog takmičenja

Autor: I. Tubin | 26.02.2015 - 07:15:00h | Komentara: 2

„Pinkova“ zvezda Enis Todić, koji se plasirao u treći krug takmičenja, morao je da donese jednu od najtežih odluka u životu, birajući između ljubavi i karijere. Naime, Enis je šest meseci u ljubavnoj vezi sa devojkom koja živi u Jagodini, a kako je on iz Novog Pazara, njihova veza je od samog početka imala otežavajuće okolnosti.

Izabrao karijeru: Enis Todić

Izabrao karijeru: Enis Todić

- Bez obzira na to što ne živimo u istom gradu, veoma smo vezani jedno za drugo. Od početka veze trudio sam se da svaki slobodan trenutak provedem sa njom i stalno sam išao u Jagodinu. Nikada mi nije rekla da joj smeta to što se bavim pevanjem, ali mi je s vremena na vreme prebacivala što stalno radim i pominjala da bi bilo mnogo bolje da se preselim u Jagodinu. Međutim, to je bilo neizvodljivo - rekao je Enis o njihovoj vezi, a zatim je usledila njegova prijava za „Pinkove zvezde“.


- Kada sam saopštio devojci da ću se prijaviti, nije bila presrećna, ali ni negativna. Mislio sam da imam njenu podršku, jer zna koliko mi je to bitno, ali sam se prevario i doživeo šok kada mi je postavila ultimatum - ili ona ili takmičenje. Nisam mogao da verujem šta mi se dogodilo i mnogo me je pogodilo to što od mene traži da biram između ljubavi i karijere. Takođe, sada je zahtevala da se preselim u grad u kome ona živi - kaže pevač i dodaje:

- Kada sam shvatio šta mi se događa i da ona ne odustaje od toga što mi je tražila, odlučio sam da neću ni zbog koga da odustajem od svojih snova i rekao sam joj da ću nastaviti sa takmičenjem. Sada smo u svađi, čak i ne znam da li smo zajedno, ali šta god da bude sa nama, od takmičenja neću odustati - zaključio je Enis.
Poslednji komentari
  • gole Vreme: 26.02.2015 10:37h

    Enise beži što dalje od tog ljubomornog stvora,mlad si drži se zacrtanog puta,bog ti je pružio šansu, i ne propustije, a devojke,ajoj biće toga kolko hoćeš,naleteće prava,koja će te podržavati,i u dobru i u zlu. SAMO NAPRED

  • Lana Vreme: 26.02.2015 18:22h

    Ti si lud ako batališ karijeru zbog takve devojke. Ona je očigedno mnogo mlada i nezrela i samo bi te kočila da se ostvariš. Pevači su jako popularni kod žena i ti si jako lep momak, sigurno ćeš naći onu koja će ti više odgovarati i koja će te podržavati u tome što radiš. Sve najbolje u poslu i u ljubavi!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP