Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŠEST GODINA I NEKOLIKO OPERACIJA KASNIJE

PLASTIČNI PUT: Soraja promenila lični opis! (FOTO)

Autor: B. Radulović | 21.01.2014 - 22:20:00h | Komentara: 9

Starleta i fotomodel Soraja Vučelić, koja je danas sinonim za „Plejboj zečicu“ sa bujnim poprsjem, koje zajedno sa guzom, krase naslovnice različitih časopisa, nekada je bila skoro neprimetna devojka iz kraja. Iako o ukusima ne treba raspravljati, mnogi pripadnici muškog pola komentarišu kako im je „stara“ Soraja bez silikona u grudima i usnama, kao i pre operacije nosa, bolje izgleda nego nova seksepilna ledi.

Ovako  izgleda sada: Soraja Vučelić

Ovako izgleda sada: Soraja Vučelić | Foto: Zoran Lončarević

 Transormacija jedne od najpoznatijih učesnica „Velikog brata“, zbog koje su mnogi muški pogledi bili prikovani za televizor, nikada se nije pokajala što je odlazila pod nož hirurzima. Još sa 18 godina, kada je napravljena fotografija do koje smo došli, ona je ugradila silikone u grudi, novcem koji je dobila u nasledstvo od pokojne majke. Da bi povećala dekolte sa trojke na šesticu, Soraja je ponovo legla pod nož nekoliko godina kasnije.

- Nikada se nisam pokajala što sam operisala grudi. Svi koji pričaju da se gubi osećaj ugradnjom silikona lupaju gluposti - izjavila Soraja, a ubrzo posle grudi, na red su došle usne, iako postojećim ništa nije falilo. Mada se zbog toga ubrzo pokajala.

Međufaza: Retko ko bi je prepoznao

Međufaza: Retko ko bi je prepoznao

 
- Izvadiću i ovo što sam ugrađivala u usta. Ne pada mi na pamet da opet idem pod nož - rekla je Soraja pre par godina kada se odlučila da ode ne operaciju kako bi izvadili neki kubik viška.
Zbog problema sa disajnim putevima, a ujedno i zarad izgleda, starleta je krajem 2012. godine operisala nos u Zagrebu. Hirurški zahvat vredan 1.500 evra izveli su vrsni doktori, a ona je zahtevala da prenoći u bolnici iako nije bilo potrebe. Iako mnogi smatraju da je Vučelićeva sređivala kapke i jagodice, ona to nikada nije potvrdila. Ono što je sigurno, njena zadnjica, za kojom lude mnogi muškarci, ali i paparaci, prirodna je, ali je starleta stalnim vežbanjem održava godinama kao svoj zaštitni znak koji krasi mnoge reklamne kampanje.

Promenila je estrada!

Srednja škola

Srednja škola

 Fotografije koje su ovih dana prepravile internet na kojima je Soraja tinejdžeka, jasno pokazuju koliko su je estradne vode promenile. Očigledno da ju je odrastanje u Hrvatskoj činilo jednom od običnih devojki kojoj je javna scena donela novi način života, ali i novi izgled. Da bi ostvarila snove modela, odlučila se da poseti plastičnog hirurga. Očigledno je i da se Soraja ovog perioda mlade buntovnice rado seća, jer je tekstove sa fotografijama njenog tinejdž izgleda prokomentarisala vrlo emotivno.

- Slatko - napisala je ispod srednjoškolske fotografije.
 
Poslednji komentari
  • jovan Vreme: 22.01.2014 00:08h

    Zao mi je sto mlade i lepe devojke nisu svesne sta rade sebi...! Nije mi jasno kako Soraja ne vidi to,makar i samo od ove fotografije....

  • Ceca Vreme: 22.01.2014 00:52h

    Ne daj bože nikome da ovako bude poznat ni zbog čega i da sve ovo radi!

  • nedjo Vreme: 22.01.2014 03:01h

    sacuvaj boze vremena i prostora....

  • sasa stanković Vreme: 22.01.2014 05:22h

    Od kada smo ubrzanim koracima krenuli ka EU Soraja i njoj slične čine obavezan kolorit. Pojavila se u rijaliti produkciji i debelo to naplatila. Ne treba joj zamerati, samo je posegnula za onim šta joj se nudi. Izvršila nekoliko korekcija, nabacila tamo gde nije imala oduzela gde je kipelo i ispade "foto model" bez koga ne može da prođe niti jedno novinsko izdanje. Postala je uzor mladim devojkama kako koračati u budućnost, ne prezati od bilo čega, ne ustručavati se i karakter po mogućnosti staviti na doboš. Ko da više, prodato ?! Nadgradnja nije bitna glavno je da se sve mota oko monete EU.

  • Paja Vreme: 22.01.2014 09:11h

    Sterleta? To se sada tako zove?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP