Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OD VRCKANJA DO PEVUCKANJA

Počela je kao igračica, a osam godina kasnije je veoma popularna pevačica: Niko nije očekivao da ću postati ovako popularna!

Autor: Opera-17 | 13.11.2014 - 17:30:00h | Komentara: 2

Na domaću estradu se pojavila kao plesačica, a osam godina važi za jako popularnu pevačicu koja već ima zakazane nastupe za 2015. godinu

Sandra Afrika

Mlada pevačica Sandra Afrika domaćoj publici prvo je postala poznata kao prateća plesačica nekih poznatih pevačkih imena, da bi ubrzo zatim i sama uplovila u muzičke vode.
Osam godina kasnije važi za jednu od najtraženijih pevačica i već sada ima zakazane nastupe za 2015. godinu, ali kaže da niko nije očekivao takav uspeh.
- Zaista, niti sam ja, niti ljudi oko mene... niko to nije očekivao. To je došlo zaista sasvim slučajno. Ja imam dosta sreće u životu. To mi je super i drago mi je. Za ovaj posao ti je potrebno dosta sreće, ja sam je imala. Sada je sve super - rekla je Sandra u emisiji "Dvogled", a zatim je istakla da je ništa u karijeri nije iznenadilo jer je imala vremena da se privikne.
- Nije me iznenadilo ništa. Ja već osam godina pevam i sve je išlo polako. Nije mi se to desilo odmah, kao grom iz vedra neba, pa da ne znam šta mi se dogodilo. Išla sam stepenik, po stepenik - rekla je Sandra, koja je istakla da najviše radi u Hrvatskoj i evropskim zemljama, dok u Srbiji slabije radi, te da ne zna zašto je to tako.
Poslednji komentari
  • bane Vreme: 14.11.2014 03:31h

    ako se to sto ti radis zove pevanje.....onda nema spasa

  • dragan Vreme: 14.11.2014 08:19h

    Da je rekla najbolje placena striptizeta pa moze ali pevacica pa ona je antitalenat kao i ja neka otpeva neku pesmu uzivo na televiziji pa sami zakljucite.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP