Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATI KUVAJU

Počinje kulinarski šou "12 veličanstvenih" na TV Pink! (VIDEO)

Autor: A.O. | 13.02.2015 - 12:30:00h | Komentara: 5

Na programu TV "Pink" od srede 18. februara emitovaće se najatraktivniji kulinarski šou program na ovim prostorima - "12 veličanstvenih"!


Učesnici su veoma poznati gledaocima, jer su u pitanju atraktivni pevači pop i folk muzike, značajna TV lica, glumci... Voditelj emisije Marinko Madžgalj imaće zadatak da iskontroliše 12 VIP-ovaca tokom tromesečne borbe varjačama.
Oni će imati rajsko bogatstvo namirnica na pokretnoj traci, ali će moći da biraju samo uz pomoć specijalnih naočara kroz koje ne vide ništa. Ostalim čulima, pre svega, mirisa, dodira i ukusa moraće da izaberu samo deset. Od tih namirnica i u skučenom izboru pribora za spremanje,moraće da naprave najbolje moguće jelo.

Takmičari su: Ognjen Amidžić, Milić Vukašinović, Zorana Pavić, Seka Aleksić, Marina Perazić, pevač Tropiko benda Aleksandar Cvetković , Darko Filipović, Jadranka Barjaktarević, pevačica Alegro benda Slađa, Ivana Stamenković Sindi, Saša Vidić i Maja Berović.
Poslednji komentari
  • mladen Vreme: 13.02.2015 13:19h

    E jesu poznate ličnosti da čoveku bude muka.Nedostaje im moja prababa pa da budu kompletni.Kako ljudi mogu više te face da gledaju nije mi jasno.

  • goran Vreme: 13.02.2015 14:45h

    Iako jako retko gledam "ruzicastu" TV, ovo je nesto sto zaista vredi gledati i uzivati u svemu sto ce se desavati u samom show-u. Sve pohvale!

  • Darko Vreme: 13.02.2015 22:16h

    Kaze mi drugarica, jesi li video najavu. Pre nego sto sam pogledao, pitam ja nju, reko jel ima stolica ili se nesto vrti i jel ima nekih balerina. U principu, skoro pa sam pogodio, ima u sredini deo koji ide gore-dole, oko njega se vrti ovo sa hranom, a izmedju cice. Zeljko svaka cast, nisam ni sumnjao.

  • Milutin Vreme: 14.02.2015 01:33h

    oli Marinko vozikat neko motrče okolo.? ? ?

  • branislav Vreme: 25.02.2015 23:08h

    Emisija mi se svidja, JEDINA ZAMERKA JE ; TREBA DA NAM PRIKAŽETE SVAKI TANJIR KADA SE ČITA OCENA, JER ŽELIMO DA VIDIMO I MI SERVIRANO, A NE SAMO ŽIRI. vrlo malo se kamera zadržava na tanjire.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP