Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PREDSTAVLJAMO VAM JELENINU FOTKU BEZ „FOTOŠOPA“

Podbula Karleuša šokirala turiste!

Autor: Ekipa VIP | 18.06.2015 - 20:30:00h | Komentara: 22

Iako pevačica Jelena Karleuša na socijalne mreže kači fotografije za koje tvrdi da nisu obrađivane u „fotošopu“ i na kojima je, po njenim rečima, bez šminke, fotografija do koje smo došli, govori suprotno. Čitalac „Alo!“ koji je uslikao „malu od skandala“ na letovanju u Turskoj otkrio je zašto su mnogi turisti bili šokirani kada su našu pevačicu videli uživo.

Karleuša na slici ne samo  da nije zategnuta već ima  izražen podbradak, a oči  joj se skoro ne vide od otoka i podočnjaka

Karleuša na slici ne samo da nije zategnuta već ima izražen podbradak, a oči joj se skoro ne vide od otoka i podočnjaka

Podbula i bez trunke šminke, JK ne liči na sebe, a lice joj je od agresivnog mejkapa, kojem pribegava i na 40 stepeni, prepuno bubuljica. Samozvana diva pokazala je svoje pravo lice, valjda ne očekujući da je bilo ko može uslikati, mada većina paparaca je ne bi ni prepoznala, sve i da se našla u njenoj blizini.

Fotografija na kojoj vidimo Jelenu dok čita knjigu, pokazuje da ne liči na sebe, kakvom se prikazuje na društvenim mrežama, i da fotografijama koje provuče kroz filtere samo nabija komplekse mlađim devojkama. Očigledno da je pevačica za sve ove godine diplomirala na programu kojim sebi zategne lice, nabaci ten i izbriše bore. Uživo je stanje potpuno drugačije, ne samo da nije zategnuta već ima i izražen podbradak, a oči joj se skoro ne vide od otoka i podočnjaka.

Na društvenim mrežama atraktivnija nego u prirodi

Na društvenim mrežama atraktivnija nego u prirodi


- Turisti su prepoznali da je u njihovj blizini Karleuša i svi su bili šokirani njenim izgledom. U trenutku kada je skinula naočare, žene koje su sedele u restoranu su se gurkale i domunđavale, nema osobe koja nije bila zapanjena Jeleninim izgleda. Turisti su se posebno zgražavali zbog njenog lica koje je toliko podbulo, pa izgleda kao da nije spavala danima - kaže naš izvor koji se zatekao u hotelu sa Karleušom.
Ništa od svega ovoga ne bi bilo sporno da Jelena od početka svoje karijere ne potencira na izgledu i navodnim fotografijama bez šminke na kojima u najmanju ruku uvek ima puder, bronzer i maskaru.
Poslednji komentari
  • 2KD Vreme: 18.06.2015 20:56h

    RECIKLAZA RECIKLAZA RECIKLAZA...... ali prvo kocka vode i casa secera

  • goran Vreme: 18.06.2015 21:08h

    Pa dobro ste i napisali, ne lici jer i nije Jelena Karleusa!!!Zena super izgleda i prava je dama sa stilom !!!!

  • Ja Vreme: 18.06.2015 21:52h

    Krimi rad...

  • ♥ Vreme: 18.06.2015 21:56h

    Koliko ste samo zlobni ostavite vise zenu na miru !!!

  • Marija Vreme: 18.06.2015 22:06h

    Da se ogradim odmah, nisam Jelenin fan. Ali da li ovo vise ima smisla? Ljudi, pa sta je vama? Imate i vi zene, decu i kuce? Pa vam niko ne remeti vas privatni zivot. Ovo je stvarno toliko nisko sa vase strane. Sve, sve naslove i ajde, ali sa ovim ste preterali. Ja sam zenu video u Uscu soping centru, tip top od glave to pete. Ona je dostojanstvo i glamur koji hoda, prezgodna je riba, plus 2 porodjaja je imala zaredom. Ovo ne da nije Jelena, nego nema sanse. Glavu u vatru mogu da stavim.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP