Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

I NJEGOŠ BI BIO ODUŠEVLJEN

Pogledajte: Bojan Marović svirao gusle! (VIDEO)

Autor: Scandal | 11.09.2013 - 18:00:00h | Komentara: 0

Bojan Marović bio je gost voditelj u emisiji „Dobro jutro Srbijo sa Natalijom i Ivanom“ na Radio S i premijerno izveo deo nove pesme „Bićeš moja“ sa kojom nastupa na Radijskom festivalu.

Bojan Marović

Međutim, Bojan nije mogao na da sanja da mu je ekipa Radio S pripremila iznenađenje tako što ga je u studiju sačekala sa guslama. Ali to nije sve, pored gusli, tu je bila i crnogorska kapa kao deo nacionalne crnogorske nošnje koju je Bojan imao zadatak da stavi na glavu.

 

Na pitanje voditeljke Natalije Milosavljević da li mu se dopada način na koji su ga dočekali i poželeli mu dobrodošlicu, a Bojan je odgovorio:

- Ovo ni Njegoš ne bi bolje odguslao – a onda se zacenio od smeha. Bojan se nije libio da uz gusle otpeva nekoliko stihova u velikom stilu:

- Žao mi je što je deda trenutno u Crnoj Gori i ne može da me čuje, bio bi ponosan na mene. Ceo život mi je govorio da sviram violončelo, a ne znam gusle i da to je sprdnja jedna -izjavio je Marović.

Radijski festival ove godine donosi promociju muzike koja se emituje na Radio S, Pingvin i 102.2. Grdskom radiju. Ali I novitete najbolih izvođača.

Bojan Marović

Ukoliko želite da budete deo Radijskog festivala i osvojite VIP karte za završne večeri koje su planirane za kraj septembra, slušajte vaš omiljeni radio i učestvujte u muzičkim igrama.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP