Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KAKAV SPOJ

Pogledajte: Dragana Mirković i Hanka Paldum snimile duet! (VIDEO)

Autor: Telegraf | 27.11.2013 - 15:00:00h | Komentara: 6

Jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije Dragana Mirković i bosanska pevačica Hanka Paldum snimile su zajedničku numeru “Kad nas vide zagrljene” koju su i ekranizovale.

Kadrovi prikazuju Draganu u Beogradu, Hanku u Sarajevu, kao i njihov susret na Starom mostu u Mostaru, gde su se srdačno zagrlile i zaplesale. 

Dragana i Hanka

Dragana Mirković  i Hanka  Paldum | Foto: Screenshot "You tube"

 Spot je sniman na različitim lokacijama u Beogradu, Sarajevu i Mostaru. Kadovi prikazuju Hanku u Sarajevu, Draganu u Beogradu, kao i njihov susred na Starom mostu u Mostaru, gde su se srdačno zagrlile i zaplesale.

Poslednji komentari
  • MILAN Vreme: 27.11.2013 16:57h

    Kako ovu draganu nije stid da sa hankom snima duet, kad svi dobro znamo sta je hanka radila..

  • ana Vreme: 27.11.2013 17:13h

    Koji zagrljaj,Svi gradovi lijepi.E Dragana sada si zaprskala,duet sa doticnom.O Nedime,gadjaju nas Cet......ci.Hanka Paldum osoba koja ne zasluzuje da se pominje,te izjave,tuzno,ruzno.Moje srce je preveliko I ne trpam ljude u jedan kosh.Hanka zena iz mahale,ne ovo nisu uvrede samo cinjenice.Davno je muziku pomjesala sa netrpeljivosti prema jednom narodu.Spot I ne gledam,ona ne moze izbrisati Sta je rekla.Ljubav,tolerancija,mir,

  • ana Vreme: 27.11.2013 17:20h

    Sarajevo je i moj grad Hanka,mada ne pijem kavu sa kockom secera,Beograd je moj grad mada ne volim vjetar,Mostar je moj grad i Stari most je moj,Moje unspomene mirisu Hanka,i svi me pozdravljaju svi moji prijatelji,ostali su prijatelji,Hanka opet ti kazem Sarajevo je moj grad, vise nego tvoj,jer ima dusu i srce da svi zive u njemu.

  • ana Vreme: 27.11.2013 20:13h

    Nemojte mi vise kvariti Dan ovim dvjema,obozavam Alo,ali ovaj spot ne mogu svariti niti da imam kokoskin zeludac.Koje mizerne duse,do juce je blatila jedan narod,i sada pjeva o ljubavi.Dragana polako zatvara svoju karijeru Na neslavan nacin.Ovo je vise nego tragikomicno,ne mrzim nikoga Bogu hvala,ali Hankine Izjave se ne mogu zaboraviti.

  • aca, niš Vreme: 27.11.2013 21:26h

    Још један пример како се ПРОДАЈЕ ВЕРА ЗА ВЕЧЕРУ.,срамото касидолска. И наравно, ти волиш Србију. Какав блам за јавну каква је ово бивша наша. Шта ћеш деци рећи која је ова с којом се грлиш, хоћеш ли им рећи шта је радила Србима у Босни, хоћеш ли. . . има још много тога чиме ћеш децу слагати. И то је ВИП естраде наше. Ха, ха, ха.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP