Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NAPUNILI HALU SPORTOVA

Pogledajte kako je bilo na nastupu Bad Copy! (VIDEO)

Autor: Mondo.rs | 15.02.2014 - 23:00:00h | Komentara: 0

Beogradski reperi na koncertu u Hali sportova proslavili i Osmi mart, i dan svog DJ-a, i svoj dan... Odličan provod, samo bez vazduha!

Bad Copy

Bad Copy

Ajs, Vikler i Timbe održali su koncert u punoj beogradskoj Hali sportova, i napravili spektakl koji će fanovi hiphopa sigurno prepričavati nedeljama! A verovatno će isto toliko i kašljucati, pošto se opet pokazalo da Hala nije adekvatna za duži događaj kojem prisustvuje par hiljada ljudi.

"Esi mi dobar", zaorio se hit sa novog albuma "Krigle" oko 21 čas, a puna Hala odgovorila je gromoglasno na to pitanje!
Nizali su se hitovi sa novog, ali i starih albuma, kao i prozivke na račun Dana zaljubljenih, kolega sa muzičke scene Marčela i Vlade Georgieva, raznih društvenih pojava, bez trunke političke korektnosti ili dlake na jeziku... Ali, to je uvek i bio šarm "Bed Kopiza". Čik se poistovetite sa nekim američkim reperom koji praši igračicu po guzi dok pokazuje dijamantske zube i glanca felnu nekog automobila koji košta stotine hiljada evra, ali kada čujete "lakše kupim niklovani 'desert eagle' i epruvetu s gripom nego pivo posle 22 h", svakako ćete se pronaći... I ne samo tu.
Podsetili su nas Bad Copy na refren koji "mora da je*e" nakon raskida, Prti Bee Gee bio je tu za "klabing, klabing, zezanje do bola", smejali smo se onima koji ispijaju hiljade kafa od silnih obaveza jer je "baš teško na Skype-u", i podivljali uz "Bad Copy žurku"!
"Srećan vam Osmi mart, Dan zaljubljenih, dan našeg DJ-a", ređale su se čestitke sa bine. Ipak, ovaj 14. februar ostaće upamćen kao Bad Copy dan!
Ne bi ova beogradska trojka bila to što jeste, da nije dala i svojevrsne savete za "bolji život" svima koji su se "davili" u Hali sportova.

"Danas je Dan zaljubljenih, ne brinite, uspećete da pronađete tu savršenu devojku. Do tada, dr*ajte", poručio je Timbe, a fini Ajs se zgrozio – "crni Timbe"...
Vikler je pevao iz petnih žila, Ajs neverovatno đuskao, letele su "rizle" u publiku sa bine.
"Čekaj bre, šta će tebi 'rizle', pa rođače, imaš li devet godina", zaprepastio se Vikler u jednom trenutku, pogledavši klince u prvom redu.
Nije bilo samo klinaca na koncertu, tu su bili i "matori" koji su slušali Bad Copy pre 15 godina, ekipa njihove generacije, srednjoškolci, osnovci sa roditeljima koji su crveneli na pojedine tekstove...
Hit su ipak bile devojke dovedene "na prevaru" na Dan zaljubljenih. Sređene, namontirane, na štiklicama, sa potpuno kiselim izrazima lica na kojima kao da je pisalo "odveo me je na večeru, i rekao da me vodi negde i da je to iznenađenje". Nisu ni slutile da će završiti na koncertu. Jedna je čak sve vreme držala ružu u celofanu, i pokušavala da klima glavom u ritmu, ne želeći da svom "Romeu" pokvari provod...
Pored toga što smo se uverili da Bad Copy nakon 15 godina i dalje praše kao uvek, definitivno smo se uverili i da Hala sportova više nije za veliki broj ljudi. Uprkos zabrani pušenja, pušilo se, ventilacije kao da uopšte nije bilo, pa je već u prvih pola sata nastupa benda postalo više nego očigledno da će i ovo biti jedno "davljenje" koje je lako moglo da se izbegne premeštanjem u drugi prostor.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP