Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

U PUNOJ SNAZI SA 72 GODINE

Pogledajte kako je legendarni Mišo Kovač proslavio rođendan! (FOTO)

Autor: vecernji.hr | 18.07.2013 - 11:45:00h | Komentara: 5

Legendarni pevač Mišo Kovač proslavio je prekjuče 72. rođendan, a slavlje je bilo već pomalo tradicionalno, naime, kao i prošle godine, suprugu Lidiju odveo je na ručak u jedan zagrebački restoran i ostatak dana proveo mirno.

Mišo Kovač

– Ujutru je Mišo bio i na redovnoj kontroli kod lekara. Zdravlje mu je dobro. Veče smo proveli gledajući Ligu prvaka Fola – Dinamo i navijali, naravno, za Dinamo – istakla je odlično raspoložena Mišina supruga Lidija.


Još neko vreme ovog leta bračni par biće u Zagrebu, a onda na dve nedelje odlaze na Pohorje u kojem će se Mišo zbog zdravlja najviše šetati i plivati u bazenu. Ovo, kao ni prošlo leto, ne idu na more jer Mišo teško podnosi vrućine. A na slovenske Alpe s njima će i njihov novi kućni ljubimac, osmomesečni pas kojeg su nazvali Amor Tor.

Mišo Kovač

Amor Tor im pruža utehu jer su se supružnici u januaru oprostili od dvanaestogodišnjeg zlatnog retrivera Soloa koji je Mišu i Lidiju svuda pratio, a voleli su ga kao člana porodice.

– Nakon što je Solo uginuo, na preporuku veterinara odmah smo uzeli drugog psa. Amor Tor je divan prijatelj, često se s njime odvezemo na Sljeme i uživamo u prirodi i svežem vazduhu – govori Lidija Kovač, koja je svoj 41. rođendan proslavila dva dana pre supruga.

Mišo Kovač

– Mišo mi je za rođendan poklonio divan buket crvenih ruža. Skrivao ga je od mene u automobilu i dao mi ga čim je otkucala ponoć – razdragano otkriva Lidija. Čime je ona iznenadila Mišu, s kojim je u braku 10 godina, zadržala je za sebe.

 
Poslednji komentari
  • Профа Vreme: 18.07.2013 13:41h

    Није ми баш најјасније на првој слици да ли је Мишо Ковач онај лево, или онај десно?

  • Обилић Vreme: 18.07.2013 13:44h

    А ко беше Мишо Ковач? Да ли је то онај што не воли Србе?

  • Српски витез Vreme: 18.07.2013 16:11h

    На првој слици Мишо Ковач је онај десно, а онај лево не знам ко је.

  • zoran m. Vreme: 18.07.2013 18:20h

    Cemu ti bljutavi komentari? Mate ( Miso ) je bar dosledan u svojoj odluci da ne dolazi u Srbiju.Za razliku od onih gostujucih tezgarosa iz Hrvatske, koji dodju da uzmu pare,a kada se vrate opletu po nama.On je bar principijelan kao i Oliver, Doris i Kico.Sam Miso je u intervjuu jednoj hrvatskoj televiziji rekao da niti su svi Hrvati cvece, niti su svi Srbi smece.

  • ćira Vreme: 11.12.2013 14:19h

    Postovana,gospodo nemojte mesati muziku i politiku.Mnogi od Vas nisu bili ni rodjeni kada je MISO KOVAČ bio naj popularniji pevač zabavne muzike eks Juge. ju p77

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP