Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

CRVENI TEPIH

Pogledajte kako je prošla premijera "Montevideo, vidimo se!" (FOTO)

Autor: Tanjug | 15.01.2014 - 22:38:00h | Komentara: 0

Svečana premijera filma "Montevideo, vidimo se!" u režiji Dragana Bjelogrlića izazvala je ogromno interesovanje publike, koja je do poslednjeg mesta ispunila veliku dvoranu "Sava centra".

Montevideo

"Fudbaleri" na crvenom tepihu | Foto: Miloš Perić

Među gledaocima su večeras bili i predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović, ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac i drugi članovi Vlade, predstavnici diplomatskog kora i verskih zajednica, mnogobrojni reditelji, glumci, sportisti i druge ličnosti iz kulturnog i javnog života.

Montevideo Foto: Miloš Perić

Bjelogrlić ponosno prošetao sa Asanteom  Foto: Miloš Perić

Pre projekcije na crvenom tepihu pojavila se autorska i glumačka ekipa filma o uspehu naše reprezentacije na prvom Svetskom prvenstvu u fudbalu, održanom 1930. godine u Urugvaju, a Bjelogrlić je uz širok osmeh rekao novinarima da mu je sada puno srce.

Pored glavnih "fudbalera" - Miloša Bikovića, Petra Stugara i Viktora Savića (u ulogama legendarnih Tirketa, Moše i Milutinca), veliku pažnju privukao je dolazak holivudske zvezde Armana Asantea, koji je igrao američkog fudbalskog menadžera.

Montevideo Foto: Miloš Perić

 Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić Foto: Miloš Perić

Asante je rekao za RTS da je "Montevideo, vidimo se!" sjajna priča o životnim izborima i da je ponosan što je bio deo ove glumačke ekipe.
On je dodao da je veliki obožavatelj prvog dela filma ("Montevideo, Bog te video") i da je počastvovan što se nalazi u Srbiji na premijeri.

Montevideo Foto: Miloš Perić

 Foto: Miloš Perić

"Velika mi je čast što sam u Srbiji sa svim glumcima i sjajnim režiserom Draganom Bjelogrlićem. Mislim da je Dragan čovek koji jako voli Srbiju i njenu kulturu. On je jedan od velikih sinova Srbije. Ponosan sam što sam deo ove glumačke ekipe", izjavio je Asante.

Montevideo

Došao i Srđan Todorović

Crvenim tepihom prošetali su i drugi naši i strani glumci - Elena Martinez, Branko Đurić, Predrag Vasić, Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Aleksandar Radojičić, Ivan Zekić, Nikola Đuričko, Srđan Todorović...

Gost na premijeri bila je i španska pevačica Lus Kasal. Ona u filmu izvodi numere koje je komponovao slovenački muzičar Magnifico.

Premijera Monte Video Foto: Ras

I Željko i Jovana uživali u filmu Video Foto: Ras

Producent je Dejan Petrović, direktor fotografije Goran Volarević, scenografi Goran Joksimović i Nemanja Petrović, montažeri Petar Marković, Svetolik Zajc i Dejan Urošević, kostimograf Dragica Laušević, specijalne efekte radio je Nebojša Rogić.

Scenario Ranka Božića, Dimitrija Vojnova i Bjelogrlića nastavlja priču započetu u prvom delu, uz puno emocija, duhovitih detalja i uzbudljivo režirane scene utakmica.

Montevideo Foto: Miloš Perić

Haris Džinović Foto: Miloš Perić


Prvi deo bio je veliki bioskopski hit i zatim rado gledana televizijska serija. Sudeći po utiscima gledalaca na nedavnoj novinarskoj projekciji, zatim juče u Gračanici i danas popodne na dodatnoj projekciji u "Sava centru", i drugi film očekuje sličan uspeh.

Montevideo Foto: Miloš Perić

Vesela atmosfera na premijeri Foto: Miloš Perić


Producent "Intermedija netvork" najavio je da će film od sutra biti na redovnom repertoaru i da će se zahvaljujući novim mobilnim projektorima prikazivati i u gradovima koji nemaju klasični bioskop.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP