Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DRAGO LAZETIĆ NOVI VALTER

Pogledajte kineskog Batu Živojinovića! (FOTO)

Autor: 24sata.rs | 24.10.2013 - 14:45:00h | Komentara: 0

Drago Lazetić je zvezda u Kini. On je glumac, režiser, producent. Pored režiranja jednog kineskog rialitija, proslavila ga je i veb serija “Wise hit” u kojoj kombinuje komediju i borilačke veštine, a glumio je i u mnogim tamošnjim produkcijama.

  - Drago je rođen u Mostaru, a roditelji su mu Srbi koji su se kada je imao tri godine preselili prvo u Nemačku, a onda u Kanadu. Sebe opisuje sledećim rečima: karatista, ljubavnik, filmadžija, pesnik, plesač, rođen s odličnim smislom za humor. Filmom je počeo da se bavi u Los Anđelesu i, kako kaže, nije mu bilo lako da se ulizuje, a veze nije imao. U to vreme je radio kao trener borilačkih veština.

Drago Lazetić

Drago Lazetić | Foto: 24sata.rs

 - Rešio sam pre nekoliko godina da se preselim u Kinu i nikada nisam zažalio jer sam se ovde ostvario kao filmadžija. Radio sam na mnogim ovdašnjim TV dramama i reklamama, a režiram i veb-seriju “Wise hit”. Trenutno radim na živom mjuziklu - kaže Drago. Pitali smo Draga da li kao većina Kineza nosi masku na licu dok je na ulici.

- Samo kad zagađenje postane nesnosno, što se dešava često. Radujem se preseljenju u Srbiju u skorijoj budućnosti - kaže Drago Lazetić. Iako ga prepoznaju na ulici i gde god se pojavi izazove pometnju, Drago ne misli da je popularan kao Bata Živojinović u vreme "Valtera”.

Drago Lazetić

Drago Lazetić | Foto: 24sata.rs

 - Mislim da njegovu slavu nije moguće nadmašiti. Svaki put kada upoznam nekog Kineza iznad 40 godina i kažem mu da sam iz bivše Jugoslavije, pa još i da sam glumac, oni prvo spomenu Batu Živojinovića. Ne možete da zamislite kakav uticaj su ovde imali njegovi filmovi.

Kako kaže, inspirišu ga Mel Bruks, Stiven Spilberg, Brus Li, Čarli Čaplin i Kventin Tarantino.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP