Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISPUNILA MU NAJVEĆI SAN

Pogledajte koga je JK ispratila na maturu! (FOTO)

Autor: Opera-17.com | 05.06.2013 - 13:10:00h | Komentara: 11

Ono što je pre dvadesetak dana obećala, to je i ispunila. Pop diva Jelena Karleuša večeras uživa u društvu srednjoškolaca pravno - birotehničke škole u beogradskom Sava Centru, gde je otišla kako bi na maturu ispratila srećnog dobitnika nagrade dnevnog lista "Alo", Danila Vučetića.

Jelena Karleuša kao pratilja na maturi Danila Vučetića

Jelena Karleuša kao pratilja na maturi Danila Vučetića

Na konkurs se prijavilo mnogo njenih fanova, a jedan od uslova kako bi učestvovali u nagradnoj igri bio je i taj da napišu propratno pismo u kome bi objasnili zašto vole Jelenu i zašto bi trebalo da bude baš njihova pratilja u obeležavanju završetka srednje škole.

- Jelena je ispunila jedan od najvećih Danilovih snova, ali dobila je i mogućnost da i sama oseti atmosferu i duh današnjih srednjoškolaca i njihovu sreću što su zatvorili jedno od bitnijih poglavlja svog života. Kada se Jelena pojavila u društvu srećnog dobitnika u Sava Centru pažnja svih srednjoškolaca je bila usmerena u potpunosti na nju, što nije za čuđenje posebno ako se uzme u obzir da je u poslednjoj anketi koja je rađena u srednjim školama upravo ona zauzela visoko drugo mesto, odmah posle Novaka Đokovića, kao idol novim generacijama - navodi naš izvor sa lica mesta i dodaje:

Jelena Karleuša kao pratilja na maturi Danila Vučetića

Jelena i Danilo privukli najviše pažnje

- Naravno, bilo je za očekivati da će Jelenino pojavljivanje izazvati opštu pometnju na maturi, te su odmah po njenom dolasku mladići i devojke bukvalno stali u red kako bi se slikali sa njom. Jelena je uz osmeh pozirala, odgovarala na pitanja, ali se i zahvaljivala na brojnim komplimentima koje je dobila. Mladić sa kojim je došla je bio presrećan što je imao priliku da mu na maturi društvo pravi upravo njegova miljenica i ponavljao kako mu se ostvarila jedna od najvećih želja koje je imao u životu, a to je da upozna JK. I to na kakav način, jer sigurno nije ni sanjao da će upravo JK doći u limuzini po njega i ispratiti ga na maturu - završava naš izvor.

Jelena Karleuša kao pratilja na maturi Danila Vučetića

Jelena Karleuša ulepšala veče Danilu Vučetiću

Program na pomenutoj maturi vodi Ognjen Amidžić, dok je za atmosferu zadužen Allegro Bend.

EKSKLUZIVNE fotografije i detaljan izveštaj sa ove maturske večeri na koju je Jelena otišla u okviru akcije našeg lista pročitajte u sutrašnjem broju ALO! novina.

Poslednji komentari
  • marija Vreme: 05.06.2013 15:19h

    JK imas li muda da pevas 2-4 sata u zivo bez cirkuza u pozadini (lampice, igracice itd.) NEGO ONO PRAVO..TI, MIKROFON I ORKESTAR KOJI SVIRA..I SVE TO DA TRAJE 2 SATA MAKAR???

  • ana Vreme: 05.06.2013 15:38h

    Nakon ovakve gluposti moram trcati 5 km da serotonin dostigne odgovarajuci nivo.U skolama Karleusa druga po popularnosti iza Noleta.Da Li danasnje generacije zaista tako tazmisljaju ili text pise od doticne dobar friend?Tuzno!

  • Crveni Oblak Vreme: 05.06.2013 15:45h

    One porno zvezde sto je iskopirala ovim gestom daleko bolje izgledaju a i pevaju.

  • Lana Vreme: 05.06.2013 17:34h

    Mislim da ovde postavljaju komentare uvek ista iskompleksirana družina koja do podne mrzi sebe,a od podne celi svet.Na kraju krajeva šta toliko fali JK? ako je ne volite šta uopšte komentarišete,u stvari vi ste ti koji ne volite nikoga,pa vam smeta Jelena,u stvari vi sebe ne volite,pa pisete uvredljive poruke redom ispod svake slike.

  • zoran m. Vreme: 05.06.2013 18:42h

    Ispostovala je ono sto je obecala i to nesto znaci.A o ukusima ne vredi raspravljati.Nekom Ceca, nekom Jeca!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP