Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALO! IZA KULISA

Pogledajte podivljale zvezde "Pinkovog festivala"! (FOTO)

Autor: Biljana Radulović | 06.05.2015 - 12:00:00h | Komentara: 4

Drugi „Pinkov festival“, koji je završen u ponedeljak uveče, pored fenomenalnih pesama i svetskog performansa, obeležili su i skandali koji su neizostavni kada se na jednom mestu nađe veliki broj javnih ličnosti. Ovog puta u tome su prednjačili pevačica Mira Škorić, koja je nagradom htela da razlupa glavu novinaru „Pinka“ i voditelj Milan Kalinić, koji je iz auta izbacio pet misica i ostavio ih usred Šimanovaca.

Mali,  razlupaću  ti lobanju urlala je Mira

Mali, razlupaću ti lobanju urlala je Mira | Foto: Vesna Lalić

Iako je Škorićeva dobila nagradu od sponzora, očigledno je bila nezadovoljna plasmanom, zbog čega je bes iskalila nad novinarom emisije „Premijere“ Nemanjom Vujučićem. Na kraju festivala, dok su svi napuštali studio, odjednom se začula galama i stvorila se gužva kod izlaza.

Celu noć  mešao pića

Celu noć mešao pića | Foto: Vesna Lalić


- Mali, razlupaću ti glavu ovom statuom, razlupaću ti lobanju! Završićeš u Urgentnom, kada ti kažem - vikala je Mira, dok je nekoliko žena pokušalo da je zadrži, kako plaketom u obliku gramofonske ploče ne bi zakačila glavu novinara koji je bio potpuno šokiran ponašanjem pevačice.

Nemanja nije znao zbog čega je Škorićeva nasrnula na njega, pretpostavlja da je pomislila da joj je on nešto dobacio u prolazu, iako se on obraćao Gogi Sekulić. Ovo nije prvi put da Mira pokazuje svoje ratničke sposobnosti, a sudeći po njenom temperamentu neće biti ni poslednji.

Prvo im obećao vožnju do kuće, pa ispalio

Prvo im obećao vožnju do kuće, pa ispalio | Foto: Vesna Lalić


U sličnom raspoloženju „Pinkov“ studio je napustio i voditelj Milan Kalinić, koji je iz Šimanovaca trebalo da poveze pet misica iz kompanije „Miss Yu“ koje su za vreme festivala činile publiku na bini. Kalinić se po silasku sa scene brzo presvukao, dok su ga lepotice čekale kod auta. Kada je video novinarske ekipe, voditelj je promenio plan, pa da bi izbegao fotografisanje, devojke je poslao da ga čekaju kod rampe za izlazak iz kompleksa. Kako je i tu bilo fotoreportera, Milan je projurio pored devojaka, a onda je izašao iz auta i počeo da urla.

- Vi ste debili! Zbog vas će devojke sada da ostanu bez prevoza jer neću da ih vozim, pa da mi lepite etikete po novinama. Šta, bre, hoćete više?! - vikao je Kalinić dok su devojke stajale potpuno unezverene jer ne razumeju zašto on neće održati obećanje.

Pitale su se da li je moguće da je Milanova žena toliko stroga, pa da zbog fotografije koja bi izašla u novinama ima problem. Voditelj nije popustio već je odjurio iz Šimanovaca ostavivši misice na cedilu. Neke od njih je kasnije povezla Vesna Zmijanac, dok su druge do pet ujutru čekale prevoz.

Ivan Ivanović Đus

Ivan Ivanović Đus | Foto: Vesna Lalić

Đus se čitavu noć nalivao alkoholom

Iako su mnogi smatrali da reperu Ivanu Ivanoviću Đusu nije mesto među pevačima pop i narodne muzike, on je zapravo svojim ponašanjem pokazao da tu ne pripada. Od početka snimanja Đus se nije odvajao od flaše alkohola i u tom maniru je nastavio do kraja večeri. Nakon skandala u kojem je isprozivao Bobana Rajovića da je kupio glasove i iskarikirao stihove njegove pesme, reper je sve vreme ometao nastupe ostalih takmičara, pravio haos u bekstejdžu i dobacivao tokom glasanja. Naravno, sve vreme je nazdravljao što je na kraju iznerviralo i voditeljku Marijanu Mićić, koju je ometao.
- Kakav debil - rekla je voditeljka, a ova njena rečenica se čula čak i u programu jer joj nije bila isključena bubica.

Pokazivala guzu

Pokazivala guzu

Ćemova igračica šokirala


Kako bi ukrasio izvođenje svoje numere „Polećemo“ pevač Amel Ćemal Ćemo poveo je sa sobom igračicu koja se u tangama pojavila na bini. Njegova lepša polovina se čitavu noć među učesnicima i publikom šetala i pokazivala zanosnu guzu. Čak ni začuđeni pogledi ostalih učesnika nisu je omeli u zamisli da svima pokaže sjajni zadnji trap. Međutim, istetovirana devojka je pala u drugi plan jer je Ćemo ipak bio zvezda večeri.

Više otkrila nego pokrila

Više otkrila nego pokrila | Foto: Vesna Lalić

Džidža pokazala celulit


Aleksandra Stojković Džidža pored promocije pesme „Lice sa poternice“, promovisala je i celulit koji je ponosno pokazala obučena u atraktivni triko. To nije smetalo ovoj mladoj pevačici da đuska na bini i zadnjicu okrene ka kamerama kako bi svoje atribute što bolje istakla. Iako nam je otkila da se na ljubavnom planu nešto krčka, nismo uspeli da vidimo njenu jaču polovinu, jer smo Aleksandru u nekoliko navrata uslikali u krilu različitih muškaraca.

Poslednji komentari
  • Mixa Vreme: 06.05.2015 14:54h

    Puno hvala timu koji su nam upropastili pesmu na srpskom i prebacili je na engleski,sad je veliko pitanje dal cemo uci u finale.?

  • Mixa Vreme: 06.05.2015 14:55h

    Puno hvala timu koji su nam upropastili pesmu na srpskom i prebacili je na engleski,sad je veliko pitanje dal cemo uci u finale.?

  • Follow the money Vreme: 06.05.2015 16:24h

    *** ZVEZDE *** Hahahahaha. Koje crne zvezde!?

  • nedjo Vreme: 07.05.2015 01:08h

    nema od ovoga vajde

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP