Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

U SUSRET NOVOJ GODINI

Pogledajte: Poznati na Pulsovoj žurci! (FOTO)

Autor: A. O. | 18.12.2013 - 16:00:00h | Komentara: 0

Odlični izvođači i specijalni gosti Nataša Kovačević i fudbaleri mlade reprezentacije, uživali su do sitnih sati u još jednoj žurki Puls magazina

Zvezda večeri: Nataša Kovačević

Zvezda večeri: Nataša Kovačević

Godinu 2014 magazin Puls dočekao je malo ranije, fantastičnom žurkom u “Diva” baru “Grand kazina”. Kao i uvek do sada na ovom mestu, pusiralo se uz fenomenalnu muzku i iste takve goste, do sitnih sati. Uz desetak izvođača koji su otpevali najveće svetske i domaće hitove pop i rok muzike, đuskalo se cele večeri, a gosti Pulsa bile su mnoge poznate ličnosti.

Ljubinko Drulović sa Orlićima

Ljubinko Drulović sa Orlićima

 
Specijalni gost večeri bila je mlada košarkašica Nataša Kovačević, koja je svima nama ove godine pokazala šta znači hrabrost i upornost. Ona je za Puls bila velika inspiracija, a na žurki nam je još jednom pokazala svoju fantastičnu volju za životom. Njena želja u 2014. je da se vrati na teren. Specijalni gosti bili su i “orlići” fudbaleri mlade reprezentacije na čelu sa selektorom Ljubinkom Drulovićem. Ovi momci su dali lekciju i svojim starijim kolegama i ostalim sportistima, šta znači igrati za svoju zemlju. Njihova titula podigla je Srbiju na noge. Za više nego dobru atmosferu bili su zaduženi Sara Jovanović koja je otvorila još jedno veče za pamćenje, pesmom koju je posvetila drugarici Nataši Kovačević.


Maja Nikolić, Bojan Marović, Marinela Đogani i Maja Novaković iz Iks faktora, Aleksa Jelić, Bojana Stamenov, Nikola Sarić Sajko, Ana Milenković, Ivan Petrović; Saška Janković nisu gostima žurke dozvolili da stanu sa igrom.

Luda žurka: Filip Pat prati Anu Milenković

Luda žurka: Filip Pat prati Anu Milenković

Stanija Dobrojević, Soraja Vučelić, Marija Mihajlović, Đole Đogani sa ćerkama, Danijela Vranješ, Ognjen Kajganić, Gru, Sandra Obradović, Ivana Stamenković Sindi, Uroš Ćertić, Rada Manojlović, Olja Crnogorac, Ivana Stanković, Ljupka Stević i Sanja Kužet kao voditeljka programa… samo su neki od gostiju koji su uživali u najluđoj Pulsovoj žurki i tako malo pre vremena ispratili 2013. godinu i poželeli sve najlepše u 2014.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP