Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FOLKER I STARLETA SE ZBLIŽILI NA DOČEKU PRAVOSLAVNE NOVE GODINE

Pogledajte: Šako pipao Sandru za grudi! (FOTO)

Autor: A. Radojević | 15.01.2014 - 08:00:00h | Komentara: 0

Iako je poznato da je Šako Polumenta veliki zavodnik, na dočeku Pravoslavne nove godine situacija se promenila, pa je starleta Sandra Partizan pokušala da smuva pevača, pokazavši mu bradavicu!

Atraktivnoj plavuši ispala bradavica  dok se grlila sa estradnim  zavodnikom koji nije skidao ruku sa njenog bujnog poprsja

Atraktivnoj plavuši ispala bradavica dok se grlila sa estradnim zavodnikom koji nije skidao ruku sa njenog bujnog poprsja

Naime, dok se fotografisala sa Šakom, Sandra je izbacila svoje grudi, a kako je imala nestašnu majicu, starleti je jedna bradavica ispala, dok je pevač uperio prst baš na to mesto.


- Šako je napravio odličnu atmosferu u klubu „Teatro” i oduševio sve goste. Sandra je izrazila želju da se upozna sa njim, pa kada je napravio pauzu, ona je sa prijateljem prišla pevaču. Neko vreme su razgovarali, a onda se i fotografisali.

Ne zna je, ali ne smeta mu  poljubac: Šako  i Sandra

Ne zna je, ali ne smeta mu poljubac: Šako i Sandra

Pošto je Sandra obukla usku majicu koja je isticala njen bujni dekolte, u trenutku kada je sela pored Šaka, bradavica joj je ispala, što pevač nije primetio odmah. Kada je shvatio šta se desilo, pogledao je i pipnuo njene grudi - izjavio je za „Alo!” izvor koji se našao na licu mesta.

Kako bismo saznali u kakvom su odnosu Sandra Partizan i Šako Polumenta, pozvali smo pevača koji nam je rekao da je starletu prvi put video u ponedeljak na dočeku Pravoslavne nove godine.

- Ja sam tu devojku tada prvi put video i uopšte ne znam ko je ona. Kao što se slikam sa svakim fanom, tako sam se i sa njom slikao. Došla je sa mojim poznanikom koji mi je rekao da je ona neka starleta i ja sam se upoznao sa njom. Sela je pored mene, izbacila grudi i ja sam se samo nasmejao i pokazao prstom. Moram napomenuti da je nastup bio odličan i da sam veoma zadovoljan i srećan, jer je bilo dosta ljudi iz Novog Pazara koji su došli da sa mnom proslave Pravoslavnu novu godinu - izjavio je Šako za „Alo!”.

Vladimir Stojković

Vladimir Stojković

Stojke slavio uz Šaka!

Golman Vladimir Stojković Stojke dočekao je Pravoslavnu novu godinu na nastupu Šaka Polumente. Pošto je poznat i kao veliki veseljak, Stojke se u društvu prijatelja sve vreme veselio, a Polumenta je nekoliko pesama otpevao baš za njega. Golman je do ranih jutarnjih sati ostao u klubu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP