Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GOLOTINJA

Pogledajte: Seksi Modelsice snimaju isti spot za skoro sve pesme! (FOTO+VIDEO)

Autor: A. O. | 03.02.2014 - 15:30:00h | Komentara: 0

Grupa "Mdels" na srpskoj estradi od 1997. godine i to u raznim sastavima, ali je način na koji snimaju video spotove za svoje pesme gotovo nepromenjen.

Grupa Models

Grupa Models u pesmi "Pare, pare, pare"

Naime, pesma sa kojom je grupa zgodnih devojaka postala megapopularna na estradnom nebu Srbije, "Pare, pare, pare", najverovatnije je postala hit upravo zbog spota u kome su Sandra Nikolić (sada Meličenko), Ivana Stamenković Sindi, Nadežda Jokić – Nađa i Nevena Stamenković (sada Adžemović).

One su u tom spotu oskudno obučene, da ne kažemo skoro gole, a u kadru se ni jednog trentka ne pojavljuje nešto što nije seksi i izazovno, tačnije kamera snima samo gola tela manekenki-pevačica dok one provokativno plešu.

Dakle, gledali smo samo zgodna tela četiri devojke koje su postale toliko popularne da se jedna od nji čak udala za najboatijeg čoveka na planeti Andreja Meličenka, a druga je danas narodna poslanica u Skupštini Srbije (posle udaje za biznismena Srđana Adžemovića).

  • Grupa Models | Foto:
  • Grupa Models | Foto:
  • Grupa Models | Foto:
  • Grupa Models | Foto:
  • Grupa Models | Foto:

Pošto se originalna postava grupe raspala, proteklih 17 godina grupa se manje-više menjala, ali je suština ostala ista - članice moraju da budu mnogo seksi jer skoro većina pesama ima isti spot u kome one đuskaju u donjem vešu isped nekog zida.

Svi se slažu da je veoma seksi videti nekoliko zgodnih devojaka, tačnije krupan kadar njihovih guza, grudi i nogu, a sve to dok one mešaju, tverkuju, puze, guze se, rade čučnjeve dok erotski gledaju kameru.

Zato ni današnja postava koju čine Anastasija Buđić, Dragana Rogojević, Mila Kaluđerović, Ivana Žigić, Dragana Mitar i Ružica Veljković nisu ništa drugačije od originala jer su podjednako atraktivne i ne plaše se da se prikauzuju u seksi provokativnim izdanjima. Tačnije, u opisu radnog mesta im je da se skinu skoro gole i pohotno đuskaju u spotu koji je režiser video klipova ove grupe namenio za skoro svaku pesmu.

Pogledajte nekoliko spotova ove atraktivne grupe:








Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP