Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DRAMATIČNA ISPOVEST RUŽICE VELJKOVIĆ

Pokušali su da me kidnapuju na parkingu!

Autor: Ljubomir Tozev | 13.07.2015 - 21:00:00h | Komentara: 4

Bivša učesnica “Parova” Ružica Veljković, od kako je izašla iz rijalitija, uživa u svakom minutu slave, međutim, očigledno je da javni život donosi i mnoge neprijatnosti i rizike. Tako je pre nekoliko dana grupa momaka pokušala da je, kako ona tvrdi, kidnapuje u trenutku kada je sa jednog beogradskog splava odlazila kući.

Bili su baš nasilni i celo  telo me je  bolelo kako  su me  stiskali.  Počela sam  da vrištim i  da se derem

Bili su baš nasilni i celo telo me je bolelo kako su me stiskali. Počela sam da vrištim i da se derem | Foto: Mitar Mitrović

- Nisam mogla da verujem da će se to desiti. Izašala sam sa društvom u provod i celu noć bili smo na splavu. Nešto posle tri sata posle ponoći rešila sam da krenem kući, jer sam bila preumorna. Ostavila sam društvo da uživaju, a ja sam krenula ka parkingu. Kada sam stigla na parking, neka trojica mladića sedela su u autu i tada me je jedan od tih momaka pozvao sa osmehom da se slikamo, što mi je bilo skroz normalno i što sam prihvatila - počinje priču za naš list Veljkovićeva, a onda drhtavim glasom objašnjava šta se dalje desilo.

Razmišljala da  slučaj prijavi  policiji, ali nije  zapamtila njihovu  registarsku  tablicu

Razmišljala da slučaj prijavi policiji, ali nije zapamtila njihovu registarsku tablicu | Foto: Goran Srdanov


- Kada smo završili slikanje, jedan od njih počeo je da me gura u auto kako bih krenula sa njima. Uporno sam odbijala i pokušala fino da objasnim da me puste. Onda su oni postali baš nasilni i celo telo me je bolelo kako su me stiskali. Tada sam se baš uplašila, jer nisam mogla da verujem da mi se to dešava. Počela sam da vrištim i da se derem kako bih nekog dozvala u pomoć, ali oni i dalje nisu prestajali - kaže Ružica.

- Tada sam čula kako neki momci koji su stajali blizu viču na njih i trče ka nama. Momci koji su me čvrsto držali su se očigledno uplašili te grupe i pustili me i odmah pobegli. To je bio moj spas. Ležala sam na betonu, a ti momci su me odmah podigli i pitali da li imam neke povrede. Uspela sam da se smirim i krenula do auta, a potom kući. Celu noć nisam mogla da spavam i da dođem sebi od svega što se izdešavalo. Srećna sam da se sve završilo i da sam sada dobro - ispričala je Ružica za “Alo!”.

Puklo prijateljstvo

Puklo prijateljstvo

Za Matoru ne želi da čuje!


Iako su bile najbolje prijateljice, Jovana Tomić i Ružica Veljković prekinule su svoje druženje. Ružica je nakon svog izlaska iz rijalitija “Maldivi” javnosti iznela svoju teoriju da Matora nije dobar čovek i da je to shvatila kasno. Takođe, Veljkovićeva je rekla da će poporičati sa njom kada izađe, ali ne veruje da će ponovo biti prijateljice. Sa druge strane, Matora nije rekla nijednu lošu reč za svoju bivšu rijaliti koleginicu, već je često pozdravlja i nada se da će se sve srediti kada izađe iz “Hotela Maldivi”.

Poslednji komentari
  • 2KD Vreme: 13.07.2015 22:51h

    Parazit zeljan paznje a vi to i omogucujete samim tm sto pisete o njima kao da su nesto ucinile za ovu zemlju.Da nije zalosno bilo bi smesno

  • milomir.dv Vreme: 13.07.2015 23:23h

    Nismo te sreće da je odvedu što dalje.

  • all Vreme: 14.07.2015 01:19h

    ma daj... ;)

  • miki Vreme: 14.07.2015 11:03h

    Jedna rec - Bolid!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP