Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA PRETI!

Pola estrade se bavi najstarijim zanatom, uskoro ću progovoriti!

Autor: Kurir | 08.01.2015 - 22:30:00h | Komentara: 3

Folk pevačica Nataša Maza koja je prethodnih nedelja privukla veliku pažnju medija nakon što je otvoreno prozvala starlete Staniju Dobrojević I Soraju Vučelić, odlučila je da se na njima dvema ne zaustavi..

Nataša Maza

Preti otkrivanjem istine: Nataša Maza

Nataša je osula paljubu po, kako je kazala svojim navodnim koleginicama:

"Danas se svako može nazivati pevačicom, zaista, meni je to pomalo smešno. Izbace si.e I umisle da su pevačice, to nisu moje koleginice. Pola estrade se ustvari bavi najstarijim zanatom, ali o tome ne bih ovom prilikom, jer pojedinima ne bi bilo prijatno. Ali ako i dalje nastave da me blate, proganjaju i prete moraću da razvežem jezik, i tad ćete imati baš svašta da saznate. Ako uzmem da raskrinkavam te samonazvane starlete... imaćete šta da čujete", zagonetna je i dalje pevačica Nataša Maza, čija pesma "Trepavice" kako sama kaže već ima hiljade pregleda na Jutjubu.

"Uostalom, mislim da i moja pesma dosta otkriva o meni, a i o svemu što mi se dešava u životu. Ako to ne bude dovoljno, svakako ću morati drugačije da reagujem", najavila je Maza.

Poslednji komentari
  • Hehe Vreme: 08.01.2015 22:57h

    Auuuu sanjacu je..

  • ruznopace Vreme: 09.01.2015 12:03h

    Sto bi rekli sad svaka susa prodaje postenje!!!Bitno je da ti imas gratis reklamu dok ne progovoris jao kakva prica uskoro ce progovoriti...strasno

  • Beba Vreme: 12.01.2015 00:54h

    Heheh kako da ne, veoma bitan lik na nasoj sceni,.. Mi smo malo istrazivali a bilo bi lepo da se i vi pozabavite ovom/ovim 'umetnikom' :) Na ovom linku postoji opsiran tekst i fotografije... a sigurni smo da je ovo i te kako zanimljiv clanak, posebno ako se uzme u obzir da je u pitanju 'javna tajna'. http://folkoteka.org/natasa-maza-je-nekad-bila-muskarac-foto/ Veliki pozdrav :) P.S. Ah da, posle nase prozivke, pevac/ica je promenila mesto boravka... kod nas u clanku mozete pronaci prvobitni printskrin :) A ukoliko ste zainteresovani, poslacemo vam i njen odgovor na nas tekst.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP