Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VELJKOVIĆEVA JUČE POVUKLA TUŽBU PROTIV ANDRIJE MARKOVIĆA

Policajci: Ružice, seksaj se sa Zmajem

Autor: Biljana Radulović | 29.05.2015 - 09:00:00h | Komentara: 9

Da i od goreg ima gore, pokazali su juče policajci u Palati pravde, gde je učesnica „Parova“ Ružica Veljković došla da da izjavu zbog navoda da ju je pevač Andrija Marković, navodno, tukao. Momci u plavom Ružici su dobacivali da u rijalitiju treba da ima seks sa Ilijom Grahovcem poznatom po nadimku Zmaj od Šipova.

Sa osmehom na licu došla  u sud

Sa osmehom na licu došla u sud | Foto: Emil Čonkić

Dok je pevačica čekala da uđe na saslušanje kod sudije Snežane Medenice, dva policajca su joj u prolazu dobacila.
- Ružice, tamo u vili odmah da naskočiš na Zmaja - vikali su, a zatim su joj prišli.


- On je jedini potentan tamo, ostali imaju smoki u gaćama - kroz osmeh su se šalili na njen račun, dok je pevačica odmahivala rukom, poručujući da ona ima svog Filipa.

Andrija Marković

Andrija Marković

Akijev otac: Priznala je da
je tukla moga sina

Pevačev otac, a ujedno i advokat Dragan Marković, kaže da sud neće pokretati optužnicu protiv njegovog sina jer ne postoje dokazi.
- Ona je danas priznala da je tri puta više tukla mog sina i vraćala mu udarace. Povukla je neke iskaze, a vi procenite zašto. Danas se pokazalo ko dan ko je krivac, a ko žrtva u celoj ovoj priči. Ovo je bio samo njen jeftin pokušaj da izađe iz anonimnosti - rekao je Marković.

Sudija je ubrzo prekinuo ovu nelagodnu situaciju pozivajući Ružicu da uđe, a isto je učinio i Akijev otac Dragan Marković, koji mu je advokat. Više od dva sata trajalo je saslušanje na kojem je Veljkovićeva objašnjavala šta se događalo tog dana kada je policija intervenisala, jer je bila zatvorena u Akijevom stanu.

Kako saznajemo, ona je rekla da su u to vreme bili u vezi, ali da nakon svađe on nije želeo da je pusti da ide kući. Kada je uspela da se dočepa mobilnog, pozvala je majku, koja je odmah angažovala policajce da je spasu.


- Posle te prijave policiji, Andrija i ja smo se pomirili i nastavili vezu, tako da sam još tada povukla tužbu protiv njega. Sada sam to ponovila pred sudijom. Ne želim da svedočim protiv njega. Mi smo, ipak, imali i lepih trenutaka, a to što se dogodilo, želim da zaboravim i verujem da će vreme sve zalečiti - izjavila je Ružica po izlasku iz sudnice.

Najviše se obradovala kuci Galijanu

Najviše se obradovala kuci Galijanu | Foto: Emil Čonkić


Ukoliko sud odluči da ima osnova za podizanje optužnice protiv pevača, njemu će biti suđeno za lišavanje slobode, bez obzira na to što je Ružica juče povukla tužbu. Ako se ispostavi da je Aki kriv, bivša modelsica bi mogla da dobije novčanu odštetu.

- Meni to nije potrebno. Mlada sam, zaradiću novac, karijera je tek ispred mene. A ukoliko sud ipak odluči da meni pripadne neki novac, ja želim da to sve ide u humanitarne svrhe. Ne želim nikom da upropastim život, to što se dogodilo jeste ružno, ali vreme leči sve. Sa Andrijom, ipak, ne bih razgovarala, a želim mu sve najbolje u životu - rekla je Veljkovićeva.

Pre nego što se vratila u vilu „Parova“ Ružica je uspela da se pozdravi sa mamom Tatjanom, tatom Aleksandrom i sestrom, koji su je sačekali ispred suda. Oni su joj ujedno doneli pasoš, jer ličnu kartu nisu našli, kako bi je na saslušanju identifikovali. Ružica se najviše obradovala psu Galijanu, koji je sve vreme lizao dok ga je ona ljubila u njušku.

Neviđeno do sada: Poziranje za medije

Neviđeno do sada: Poziranje za medije | Foto: Emil Čonkić

Mama Tatjana: Aki mi je mesecima maltretirao dete


Tatjana Veljković, majka bivše modelsice, kaže da bi volela da Andrija plati za sve što je učinio njenoj ćerki.
- Kada sam upoznala Akija, delovao mi je kao fin dečko, ali sam se vodila onom poslovicom „ispod svake mire, sto đavola vire“, pa mi je njegova ćutljivost bila sumnjiva. Onda sam počela da viđam modrice po Ružičinom telu, ali kada sam je pitala od čega su, samo je odmahnula rukom i rekla: „Smaraš, udarila sam se”. Kasnije sam saznala da ju je tukao. Ako je pametna, neće odustati od tužbe i svedočiće na svim suđenjima, jer su odvojeni postupci za nasilje i za lišavanje slobode koje je sproveo nad njom - kaže Tatjana.

Poslednji komentari
  • LAVINIJA Vreme: 29.05.2015 09:29h

    Ovo je slika i prilika uobicajenog profila naseg policajca. Potpuni gubitak kompasa,sirovost i neotesanost. Nije to vise ni sramota,ni bruka,ni tuga. Za ovo u stvari prave reci i ne postoje. Od saobracaja ,gde ce gradjanima prici kao kauboji i pitati cuveno pitanje/De radis/ pa nadalje normalan .cestit covek zaista ne treba nicemu dobrom da se nada.

  • Worm Vreme: 29.05.2015 09:59h

    Ovi gejevi u nasoj zemlji svi postadose agresivni>>>

  • daca Vreme: 29.05.2015 10:35h

    Ni Ruzica niti slicne devojke njoj bez zvanicnog zanimanja ne bi se ni primetile da ne prave namerno ovakve afere. Cilj su pare a ako ih nema kako su predvidele onda krecu sa skandalom ne bi li se culo za njih. Zalosno. A vi momci popularni izbegavajte devojke za vezusa splavova

  • djordje d Vreme: 29.05.2015 12:17h

    cela porodica zajedno gleda kad se Ružica trpa

  • roditelj Vreme: 29.05.2015 12:28h

    Kako ove roditelje nije sramota da se pojavljuju. U onoj kuci razvrata, jedini normalni su Toma, i Jelena a ostalo ludi ili najobicnije sponzoruse. Gade mi se ovi napisi o njima a pitam se ko gleda one plitke umove! i moralne nakaze. Propaganda nemorala kao nikad i nigde kod nas!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP