Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IGNORIŠE SUDSKE POZIVE

Policija opet juri Romanu jer je vozila pijana!

Autor: D. Ćuruvija | 24.08.2014 - 20:00:00h | Komentara: 1

Pevačicu Romanu Panić (39) traži policija zbog neodazivanja sudu, koji je potražuje zbog vožnje u pijanom stanju! Prema saznanjima našeg lista, Panićeva se više od godinu dana ne odaziva na pozive suda, koji je, na kraju, u pomoć pozvao policiju.

Panićeva  se više od  godinu dana nije  odazivala na  pozive  suda

Panićeva se više od godinu dana nije odazivala na pozive suda | Foto: Emil Čonkić

 - Protiv Panićeve se vodi prekršajni postupak za prekršaj koji je počinila 17. aprila prošle godine, a pošto se u više navrata nije odazivala suđenjima, izdata je naredba za dovođenje okrivljenje. Ona se tereti za vožnju pod uticajem alkohola koja se podvodi pod srednju alkoholisanost od 0,5 do 1,20 promila alkohola u krvi. Za to joj preti kazna od 6.000 do 20.000 dinara, izricanje šest kaznenih poena, kao i zabrana upravljanja motornim vozilom od tri do 12 meseci -  kaže izvor „Alo!“ iz Prekršajnog suda u Beogradu. 

Kako saznajemo, protiv Panićeve je u istom sudu zastareo postupak u kojem je, takođe, bila okrivljena za vožnju u pijanom stanju. Ona je krajem decembra 2010. godine uhapšena kod Autokomande u Beogradu, jer je policija utvrdila da je vozila džip u pijanom stanju. Kada je uhapšena, imala je 1,8 promila alkohola u krvi, pa je odvedena u policiju na trežnjenje i puštena sutradan. Protiv nje je zatim podneta prijava Prekršajnom sudu u Beogradu. Međutim, pošto se ona nijednom nije pojavila na suđenju, sudija je izdao nalog policiji da utvrdi gde stanuje, jer su se sudski pozivi vraćali sa sa naznakom da je „ista nepoznata na datoj adresi“. Pošto je nisu pronašli, a postupak po zakonu zastareva nakon dve godine, proces protiv nje je obustavljen. 

"Ako mi onaj policajac priđe, odglumiću 'Kengura'!!!" | Foto: Aleksandar Stanković

 I glumac Sergej Trifunović (41) izbegao je nedavno plaćanje kazni za vožnju u pijanom stanju i prolazak kroz crveno svetlo, jer policija nije dve godine mogla da otkrije adresu na kojoj živi, pa je postupak protiv njega zastareo. 

"Ja sam ovde inkognito..." | Foto: Dimitrije Goll

 Međutim, ovog glumca opet čeka suđenje za šest novih saobraćajnih prekršaja, jer je tri puta uhvaćen kako vozi sa isteklom vozačkom dozvolom, a isto toliko puta je zatečen kako vozi i sa isteklom registracionom nalepnicom. Pošto se ni na jedno suđenje nije odazvao, policiji je naređeno da ga nađe.

Policija nije uspela da uđe u trag ni Vladu i Ani

I Romanina koleginica, pevačica Ana Nikolić (35) nije kažnjena što je u novembru 2010. vozila svoj „mercedes ML“ u pijanom stanju i što je pretila policajcima da će ih poslati na Kosovo, jer je postupak protiv nje zastareo. Pošto policija dve godine nije uspela da uđe u trag Nikolićevoj, postupak protiv nje su najpre prekinuli, a kasnije odustali od gonjenja.

"Ja dok vozim ne pijem, stanem i popijem!" | Foto: Zoran Ilić

 Ona je tada uhvaćena kako vozi sa 2,03 promila alkohola u krvi, pa je odvedena na trežnjenje u Policijsku stanicu Rakovica, gde je provela 11 sati. Pevač Vlado Georgiev (38) čak šest puta uhvaćen je pijan za volanom, ali za to nije odgovarao. 

Poslednji komentari
  • Verka Vreme: 25.08.2014 08:42h

    Naci je i privesti ,kazniti maksimalnom kaznom zatvora za primer drugima,kao sto rade u Americi.Jednog dana ce ubiti nekog vozeci pijana ali onda ce biti kasno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP