Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIZNISMEN ZA NEKOLIKO DANA NA RAZGOVORU KOD INSPEKTORA

Policija saslušava Tigra zbog Ace Lukasa!

Autor: S. Arsić | 14.06.2014 - 11:00:00h | Komentara: 1

Prema tvrdnji Ace Lukasa, nekoliko plaćenika sprema fizički napad na njega, zbog čega je zatražio policijsku zaštitu, a kako saznajemo u policijsku stanicu 29. novembar pozvan je i biznismen Dejan Popović, poznatiji kao Tigar, koji se našao na listi osumljičenih. Kako „Alo!“ saznaje, u četvrtak je policija kontaktirala sa beogradskim biznismenm i pozvala ga da se ovih dana javi na informativni razgovor, povodom slučaja folk pevača.

Smatra da je njegova bezbednost ugrožena: Aleksandar Vuksanović

Smatra da je njegova bezbednost ugrožena: Aleksandar Vuksanović | Foto: Petar Marković

- Tigar je već neko vreme u lošim odnosima sa Lukasom, zbog čega i jeste jedan od osumnjičen. Nakon što je Aca zatražio policijsku zaštitu, konkretno je naveo ime i prezime biznismena i još nekoliko ljudi, i tada naglasio da se boji za svoju bezbednost, kao i bezbednost porodice. Dejan je odmah pozvan da dođe u stanicu i da izjavu tim povodom. U narednih nekoliko dana trebalo bi da ga inspektori saslušaju - saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenog izvora iz policiji, a ovim povodom kontaktirali smo sa Popovićem, koji je potvrdio naša saznaja i dodao da će se odazvati pozivu nadležnih organa.


- Aci Lukasu savetujem da ne troši vreme na izmišljanja i gluposti, već da se posveti vraćanju novca koji mi duguje! Mogu da kažem da me od njega nijedan postupak ne iznenađuje i jasno je da u svakom svom delovanju koristi lažima, izmišljanjima i prevarama, a sve u cilju izbegavanja vraćanja novca koji mi duguje - priča za naš list biznismen koji kaže da je protivnik nasilja.

Brani se:  Dejan Popović  Tigar

Brani se: Dejan Popović Tigar

 
- Opšte je poznato i svi koji me poznaju znaju da sam lično protivnik svakog nasilja i vandalizma, tako da me ovakve insinuacije ne dotiču - izjavio je Tigar.
Podsećanja radi, Vuksanović je nakon izjave u policiji, ekskluzivno za „Alo“ ispričao kako su, navodno, neka maloletna lica dobila unapred novac kako bi ga fizički napali.

- S obzirom na to da sam dobio saznanja kako sam ugrožen ‘na život i telo’ i ja i moja porodica, pozvan sam u policiju da dam iskaz povodom toga. Verujući u ovu državu i sprovođenje zakona, zatražio sam policijsku zaštitu, jer znajući o kakvim se ljudima radi, pre svega se bojim za svoju decu i suprugu, a onda i za sebe. Imam saznanja, a ta saznanja ima i policija, da su uglavnom maloletna lica dobila unapred novac da izvrše fizički napad na mene, a to po nalogu i finansiranju ljudi sa kojima sam duže vreme u sukobu i koji žele da me ocrne, da unište moju egzistenciju, karijeru, mene i moj život - iskren je bio pevač.
Poslednji komentari
  • Stojan Vreme: 14.06.2014 15:33h

    A cime se bavi ovaj Tigar?! Jadna Srbija,puna je nekih ovakvih biznismena!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP