Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SASLUŠANA U CRNOJ GORI

Policija se hvata za Soraju

Autor: E. A. | 10.04.2015 - 14:25:00h | Komentara: 0

Soraja Vučelić saslušana je juče u policijskoj stanici u Crnoj Gori povodom ubistva Armina Muše Osmaganića. Kako „Alo!“ saznaje, policajci su želeli ponovo da saslušaju starletu i ustanove da li ona nešto više zna o ovom slučaju. Kako je kročila u stanicu, svi policajci su potrčali ka njoj da se slikaju.

U stanici je dočekali sa fotoaparatima

U stanici je dočekali sa fotoaparatima | Foto: Milorad Milanković

- Soraja je juče oko 12 časova stigla u policiju kako bi dala izjavu. Odmah su joj se izvinili zbog toga što je u javnosti odjeknulo da je uhapšena. Pozvali su je na saslušanje jer su želeli da saznaju da li poznaje ljude koji su njima interesantni, ali im je Soraja odmah rekla da te osobe ne poznaje.

Ona ih je upitala zašto dva puta traže izjavu od nje, a rekli su joj da nisu zadovoljni kako su u Srbiji odradili posao. Tvrdili su da je u Beogradu nisu dobro ispitali. Inspektori su joj rekli da znaju da ona nema veze sa slučajem, ali ih zanima da li je čula nešto u vezi s ubistvom Armina Muše Osmanagića. Kada im je rekla da ništa ne zna, objasnili su joj da su morali ponovo da je ispitaju, a onda su joj se zahvalili na saradnji - rekao nam je dobro obavešteni izvor i dodao:

- Kada su policajci videli da je Soraja došla u stanicu, odmah su i muškarci i žene potrčali da se slikaju sa njom. Iako je u prvi trenutak bila iznenađena, Soraja je pozirala sa policajcima i sa svima je porazgovarala - zaključuje naš izvor.
Pozvali smo Soraju kako bi smo čuli šta ima da kaže ovim povodom.

- Svi koji su objavili da sam uhapšena će odgovarati pred zakonom jer ja nisam kriminalac niti bilo šta slično da me hapse, a ponajmanje sam svedok, kao što su pisali iz neznanja. Biti svedok znači da je osoba bila prisutna dok se taj tragičan trenutak odvijao, a ja sam bila na snimanju spota, a ne na licu mesta. Već 100 puta sam rekla da sam tog dana bila isključivo u tom restoranu da bih uzela ključeve od „maseratija“ i sa mnom su bile još tri devojke. Znači, ima još 50 ljudi koje su propitivali i uzimali izjave od njih, a novine su samo mene dotakle i videle priliku da me ocrne, iako znaju da sve to što pišu nema logike, jer bih u suprotnom bila u zatvoru. Ja ne pravim ni saobraćajne prekršaje, a kamoli da kršim zakon - izjavila je Soraja za „Alo!“.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP