Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALEKSIĆEVA SAT VREMENA ČEKALA DA JOJ POLICAJCI PREGLEDAJU AUTOMOBIL

Policija trenirala strogoću na Seki Aleksić!

Autor: A. Radojević | 07.04.2014 - 15:00:00h | Komentara: 4

Da poznate ličnosti nemaju uvek privilegije kada je zakon u pitanju, dokaz su Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić, koje je policija pre nekoliko dana više od sat vremena pretresala. Kako saznajemo, njih dvoje su se vraćali iz provoda iz Novog Sada i tada ih je patrola zaustavila, međutim, saobraćajni policajci nisu tražili samo dokumenta, već su radili detaljan pregleg svakog ćoška unutar kola.

Seka Aleksić

„Čisti“ pred policijom: Seka i Veljko | Foto: Miloš Perić

 

Bračni par se vraćao iz
Novog Sada, patrola
ih je zaustavila na
ulici, i tek pošto su im
detaljno pregledali
četvorotočkaša pustili
su ih da voze dalje

- Veljko i Seka su pre nekoliko dana izašli u jedan klub u Novom Sadu. Toliko su se lepo proveli da nisu ni slutili da će im se desiti nešto loše. Dok su se vraćali iz Novog Sada, zaustavila ih je patrola. Iako su pomislili da u pitanju samo rutinska kontrola, Veljko je, kao vozač, dao svoja dokumenta, ali oni su zatim tražili i Sekine isprave, a potom zahtevali da oboje izađu iz automobila. Njih dvoje su pomislili da se policajci šale sa njima, ali kada su videli da su ozbiljni, zbunjeno su napustili svoj četvorotočkaš - izjavio je za naš list izvor blizak pevačici i dodao da je Seka bila šokirana kada su počeli da pretresaju ceo automobil.

- Čim su izašli napolje, policajci su počeli da pretresaju njihova kola. Seka je sa nevericom sve to gledala, a oni pregledali svaki deo automobila. Iako je u sebi pomišljala da se neko šali sa njom, situacija je bila ozbiljna. Pogotovo što ih je policija držala sat vremena na ulici gde je bilo prilično hladno. Nakon što su pretresli ceo automobil i detaljno pregledali njihove isprave, izvinili su im se na smetnji i pustili ih da voze svojim putem. Seka nije mogla da veruje da su je bez potrebe pretresali, a Veljko ju je jedva smirio u kolima. Međutim, sve se na kraju dobro završilo i njih dvoje su nastavili put ka kući u Staroj Pazovi - dodao je izvor blizak Aleksićevoj.

U nameri da saznamo kako joj je bilo u trenutku dok je gledala kako joj policija detaljno kontroliše automobil, kontaktirali smo sa Sekom, ali se ona nije javljala do zaključenja ovog broja

Seka Aleksić

Publika u Mostaru pala u trans..

Seka uz „Mamurnu“ zapalila Mostar!
Pesma „Mamurna“, koju je Seka Aleksić nedavno promovisala već je postala veoma slušana, a pevačica je u subotu uveče prvi put izvela uživo pred publikom u Mostaru. Nekoliko hiljada ljudi je u glas pevalo sa Sekom ovu novu pesmu, ali nisu bili zapostavljeni ni stari hitovi. Koliko je vole u Mostaru fanovi su pokazali kada su se posle nastupa okupili kako bi joj poklonili cveće, ali i ostale poklone sa motivima Mikija i Mini Mausa.

Poslednji komentari
  • ASD Vreme: 07.04.2014 17:15h

    Svaka cast za policiju, tako treba postupati sa nabedjenim zvezdama!

  • Dragan Vreme: 07.04.2014 17:20h

    Mozda ih policajci nisu prepoznali, trebalo je da se pozovu na svoj imunitet.

  • Ceca Vreme: 07.04.2014 20:53h

    Seka bila u šoku, seka gledala sa nevericom, seka mislila da se neko šali... Alo bre svima nam se desi X puta da nas policija zaustavi,pregleda dokumenta,gepek,uradi razne provere i sl. I ne znam šta je to dotična pa da je sva "u šoku i čudu" zato što se policija usudila da nju i njen auto kontroliše, pa šta misli ona šta je?! Nije cela država njeni nekakvi fanovi iz ruralnih sredina!

  • aki Vreme: 08.04.2014 20:39h

    Šta je problem.svaka čast i pohvale,po čemu se razlikuju od drugih učesnika u saobraćaju.trebalo je i oni da reaguju korektno i pohvalno.u ostalom izašla im je slika gratis.užas

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP