Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EKSKLUZIVNI PAPARAZZO

Poljubac veka! (FOTO)

Autor: A. Radojević | 11.07.2014 - 20:30:00h | Komentara: 6

Prvi teniser sveta Novak Đoković i njegova dugogodišnja verenica Jelena Ristić sudbonosno „da“ izgovorili su juče oko 18 časova na ostrvu Sveti Stefan pod ne tako vedrim nebom, zbog čega im teolozi predviđaju dug i srećan brak.

Venčanje Novaka i Jelene Foto: Zoran Lončarević

Novak u iščekivanju sudbonosnog trenutka Foto: Zoran Lončarević

Paparaco „Alo!“ je i pored ogromnog obezbeđenja i kordona policije uspeo da uslika dugoočekivani prvi poljubac mladenaca, nakon što ih je matičar proglasio supružnicima.

Venčanje Novaka i Jelene Foto: Zoran Lončarević

Mlada i mladoženja zauzimaju mesta Foto: Zoran Lončarević

Na ekskluzivnim fotografijama jasno se vide sreća i radost na licima novopečenih supružnika, što je posledica želje da nakon devet godina krunišu svoju ljubav. Iako je prethodnih dana na Crnogorskom primorju bilo sunčano vreme, juče je kiša padala tokom čitavog dana, baš kada se Novak Đoković spremao da odigra meč života. Iako su im vremenske neprilike narušile koncepciju ceremonije, staro verovanje kaže da kada na dan venčanja pada kiša, to znači da će mladenci živeti u blagoslovenom braku punom srećnih trenutaka.

Novak i Jelena svadba Foto: Zoran Lončarević

Kruna ljubavi: Poljubac veka! Foto: Zoran Lončarević

Ako je verovati takvom predskazanju, teniseru i njegovoj supruzi cvetaće ruže do kraja života. Srećni mladenci zavetovali su se na večnu ljubav pred matičarem, a od oktobra okusiće i čari roditeljstva.

Venčanje veka sa oko 150 zvanica proteklo je romantično, onako kako je mlada želela.

Novak i Jelena svadba Foto: Zoran Lončarević

Konačno venčani: Gospodin i gospođa Đoković Foto: Zoran Lončarević

Organizatori su realizovali svaki detalj koji je zamislila, od kupole pod kojom su se zavetovali na večnu ljubav do cvetnih aražmana kojima je čitav hotel bio ukrašen. Jelena je blistala u dugoj beloj venčanici, sa plaštom koji se vukao po zemlji, dok je bidermajer bio u boji lavande.
Novak je, kako i dolikuje mladoženji, nosio svetlo sivo odelo sa belom ružom na reveru. Sve najlepše u budućem životu mladencima su među prvima poželeli kumovi i roditelji, a zatim i prijatelji, koji su dugo čekali da njih dvoje stanu na ludi kamen.
Glamuroznom slavlju prisustvovali su i njihovi najbliži prijatelji, među kojima su bili teniseri Viktor Troicki, Janko Tipsarević, Mark Stilitano, Karlos Gomez Herera, Boris Beker i mnogi drugi. Veselje koje je trajalo do duboko u noć pesmom su začinili pevači Milica Todorović i Miroslav Ilić, koji je otpevao i mladoženjinu omiljenu numeru „Polomiću čaše od kristala“.

U ovoj crkvi će u subotu reći „da“

Manastir Praskavica Foto: Zoran Lončarević

Manastir Praskavica Foto: Zoran Lončarević

 

Zbog Petrovskog posta, Novak i Jelena morali su da odvoje opštinsko i crkveno venčanje, pa će se tako na večnu ljubav pred Bogom zakleti sutra u crkvi Praskavica. Iako se spekulisalo da su tražili blagoslov kako bi se venčanje održalo istog dana na oba mesta, mladenci nisu želeli da prave izuzetak jer su oboje pobožni.

Manastir Praskavica Foto: Zoran Lončarević

Bajkovito zdanje: Manastir Praskavica Foto: Zoran Lončarević

 

Kao takvi, nisu želeli da ruše načela pravoslavlja, već će sačekati da prođe post, pa će se tako prvog dana nakon završetka posta venčati i pred oltarom.

Poslednji komentari
  • Sydneysider Vreme: 12.07.2014 00:13h

    E sad ste me razocarali. Ja mislio da je to bio poljubac milenijuma :(

  • hana Vreme: 12.07.2014 01:33h

    posto je novak u pitanju naravno da kad pada kisa to je sreca, a inace svi ostali znaju da kisa na svadbi ne donosi nista dobro. ne verujem ni u jedno ni u drugo, ali mi je smesno ovo izvrtanje

  • lagards Vreme: 12.07.2014 07:55h

    e pa Noletu svaka čast nije im dao prilku da vode abrove

  • bbbbbb Vreme: 12.07.2014 14:32h

    neka im je sa srecom , ali hajde sada malo prekinite o tome , pustite ih da uzivaju u svojoj sreci , bar oni to mogu , a nas malo oslobodite tog luksuza , mislim da nema vise smisla i sve je postalo tako degutantno da nemam reci

  • Рђосав Vreme: 12.07.2014 16:56h

    - невеста је мало глупичаста.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP