Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ČETIRI GODINE OD TRAGEDIJE

POMEN: Ksenijinoj mami je loše, izgubila je sve što je imala!

Autor: Kurir | 15.03.2014 - 18:30:00h | Komentara: 0

Sutra se navršavaju četiri godine od tragične smrti Ksenije Pajčin.

Lepotica: Ksenija Pajčin

Ksenija Pajčin | Foto: facebook

Nju je 16. marta 2010. godine ubio njen dečko, maneken Filip Kapisoda, koji je nakon toga i sebi presudio. Majka pokojne pevačice, Ljubica Kostić, teško živi od kada je ostala bez ćerke jedinice, koja joj je bila sve u životu.

Ksenijin najbolji prijatelj i kum Bane Dević kaže da se njena majka bori, ali da samo ona zna kako je kad izgubiš sve što imaš.
- Ona se drži i bori. Situacija je veoma teška jer je izgubila sve što je imala. Ksenija joj je bila jedino dete i sve na svetu. Ljubica i ja se često viđamo, a pored mene, uz nju su i devojke iz Ksenijine plesne grupe, koje su jedine ostale u kontaktu s njom - kaže Bane za Kurir i dodaje:
- Okupljamo se na Ksenijin rođendan, a pomen ćemo održati u krugu porodice. Ljubica je bila i ostala moj prijatelj i nikad je neću napustiti. Niko iz Filipove porodice nikad nije pokušao da stupi u kontakt s njom, a to ne bi ni imalo smisla. Nemu tu šta da se priča, to je bolna tema - kaže Dević.
Filip Kapisoda, pevačicin tadašnji dečko, ubio je Kseniju, a zatim pucao sebi u usta. Jeziv prizor u njenom stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu zatekla je sat vremena kasnije upravo njena majka Ljubica, koja je došla na poziv komšije, koji je shvatio da se nešto čudno dešava. Ljubav između pevačice i manekena je, prema rečima njihovih prijatelja, bila veoma burna i često su se svađali i mirili. Oboje su bili veoma ljubomorni i posesivni, što je bio glavni problem u njihovom odnosu. Nekoliko dana pre tragedije komšije su pozvale policiju jer se iz Ksenijinog stana čula velika buka i lomnjava. Međutim, kad je policijska patrola došla, par je tvrdio da je reč o običnoj ljubavnoj svađi i da nema razloga da intervenišu. Nažalost, samo nekoliko dana kasnije desila se tragedija.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP