Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RUKOMETAŠ I VODITELJKA TREĆI PUT U LJUBAVNOJ VEZI

Pomirili se Ljuba i Kristina!

Autor: S. Arsić | 10.03.2013 - 23:36:00h | Komentara: 0

Da je izraz „treća sreća“ tačan, dokazali su i rukometaš Ljuba Jovanović i voditeljka “Slagalice” Kristina Radenković, koji su se nedavno opet pomirili!

Ljubavna  slagalica: Kristina  Radenković

Ljubavna slagalica: Kristina Radenković | Foto: Vladislav Mitić

Naime, Kristina i Ljuba su bili u emotivnoj vezi tri godine, a onda su raskinuli kada je mladom sportisti srce osvojila Nataša Bekvalac, sa kojom je bio par meseci, nakon čega se vratio voditeljki.

Ljuba Jovanović i Nataša Bekvalac

Ljuba Jovanović i Nataša Bekvalac | Foto: Nemanja Kostić

Pošto su se često svađali, par je opet prekinuo, ali očigledno da ne mogu jedno bez drugog, pa, kako smo saznali od izvora bliskog golupčićima, oni su odlučili da ovog puta probaju iznova.

Kristina Bekvalac

Kristina Bekvalac | Foto: Rajko Ristić

I Kristina Bekvalac se vratila mužu!

Već se pisalo o tome da su se Kristina Bekvalac i njen bivši suprug Ivo Martinović pomirili i da žive zajedno. Njih dvoje proveli su dve godine u braku, a onda su se razveli. Razlog nikada nisu hteli da otkriju, ali su i posle razvoda ostali u kontaktu zbog ćerke Petre. Posle tri godine, koliko su bili razdvojeni, shvatili su da se vole. Možda se u skorije vreme dogodi i još jedna njihova svadba!

- Ljuba i Kristina se jako vole, ali je problem što je on neukrotiv. Voli da izlazi i da se provodi, tu se podrazumevaju i devojke. Prvi put su bili zajedno skoro tri godine, a onda su prekinuli i ubrzo se Ljuba smuvao sa Natašom. Kristina je tada mislila da je definitivno kraj. Posle Natašinog i Ljubinog raskida, Kristina mu je dala novu šansu, ali ni to nije potrajalo dugo. Često su se svađali i raskinuli i drugi put - priča nam izvor i dodaje:


- Kristina i Ljuba su dugo razgovarali i palo je opet pomirenje. Da su nedostajali jedno drugom, to se vidi, jer poljupci i nežnosti pršte na sve strane. Često izlaze zajedno po klubovima, česti su gosti u restoranu kod Ljubinog najboljeg druga Vlade Mandića.

Voli  provereno: Ljuba  Jovanović

Voli provereno: Ljuba Jovanović | Foto: Zoran Ilić


U subotu uveče bili su u klubu “Boks” i sve vreme su se ljubili i grlili. Mislim da je Ljuba sada rešio da se skrasi - završava naš izvor.
U želji da čujemo komentar popularnog para, pozvali smo ih, ali su oboje ostali nedostupni za komentar.

Aca i Sonja

Aca i Sonja | Foto: Zoran Ilić

Željko i Jovana

Željko i Jovana | Foto: Aleksandar Levajković

Idi mi, dođi mi!


Kod naših poznatih lica moglo bi se reći - ko se svađa, taj se voli. Prvi primer za to su Jovana Janković i Željko Joksimović, koji su bili raskinuli veridbu, da bi se kasnije ipak venčali. Aca Lukas i njegova sadašnja supruga Sonja takođe su posle godinu dana veze raskinuli, ali su se ubrzo pomirili i stupili u brak. Nikola Nemešević i Marijana Čvrljak su se smuvali u “Velikom bratu” iako je Hrvatica tada još bila u braku. Kada su izašli iz rijalitija, Nemeš je ostavio svoju dragu i u medijima pričao samo ružne stvari o njoj, ali je Marijana javno isticala da ga voli, pa je nakon nekoliko meseci palo pomirenje. Šabana Šaulića je svojevremeno napustila supruga Goca, da bi se kasnije pomirili.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP