Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OBRT

Pomirili se Vlada i Marija!

Autor: D. Tripić | 18.04.2014 - 08:30:00h | Komentara: 2

Iako je nedavno raskinuo vezu sa pevačicom Anom Nikolić, aktuelni odbornik SNS-a i rukomataš Vlada Mandić odlučio je da posluša svoja osećanja, ali i razum, i pomiri se sa glumicom Marijom Petronijević.

Ljubav  opet cveta: Vlada i Marija

Ljubav opet cveta: Vlada i Marija | Foto: Zoran Ilić

Naime, njih dvoje pojavili su se zajedno u sredu uveče na proslavi Televizije „Skaj plus“ i tako potvrdili da je ljubav pobedila, uprkos razlazu koji je trajao pola godine, saznaje „Alo“.


- Vlada i Marija pojavili su se na proslavi vidno raspoloženi, blistajući od sreće, a svi koji su se zatekli na licu mesta primetili su da oboje zrače posebnim emocijama - priča naš izvor sa lica mesta.

- Iako je Marija tokom njihovog prvobitnog zabavljanja živela kod Mandića, nakon razlaza ona se iselila iz njegovog stana, otišla u podstanare, ali i pored toga što su ljubavnu vezu prekinuli, ostali u korektnim odnosima, što je rezultiralo sadašnjim pomirenjem.
Njih dvoje bili su skoro pola godine razdvojeni, čak je poznati sportista javno prošetao Anu Nikolić i Dejanu Živković, ali se po svemu sudeći predomislio i pomirio sa glumicom. Ipak, Mandić ne može da ide protiv svojih osećanja i veruje da obnovljena veza sa Petronijevićevom može da potraje.
Njih dvoje su odlučili da pruže još jednu šansu svojoj ljubavi, ali su se dogovorili da još uvek svako živi u svom stanu kako ne bi privlačili pažnju medija - priča za „Alo“ izvor, i dodao da je Mandiću prioritet angažovanje u politici i sportu, a njoj voditeljski posao na pomenutoj televiziji.

Ovim povodom pozvali smo Vladu Mandića, koji je kroz osmeh rekao:
- Marija i ja nikada nismo bili u svađali.
Poslednji komentari
  • Tanja Vreme: 18.04.2014 19:12h

    Oni dvoje su prelep par!

  • Milovan S Nikolić Sombor Vreme: 19.04.2014 04:03h

    Neverovatno davno poznati test majstor za žene obezbedi da se uvuče i kod jedne glumice koja se zbog toga moža samo da stidi. Prilagodjavanje ovg tajkuna sada već prisutno i u politici baca senku na mnogo šta što aktuelna vlast promoviše.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP