Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FENOMEN

Ponsna mama: Sergej je bio mali genije!

Autor: Blic | 23.02.2014 - 20:00:00h | Komentara: 3

Boba Ivković Trifunović, majka najpoznatijeg srpskog bratskog glumačkog para Sergeja i Branislava Trifunovića ispričala je zanimljive detalje o odrastanju dva talentovana dečaka, a uz to otkrila i da je stariji, Sergej, bio pravi mali genije.

Sergej  Trifunović

Sergej Trifunović | Foto: N. Milošević

Iako su njih dvojica naizgled veoma slični, Boba ističe da i nije baš tako, i da je Sergej povukao na nju, pa je zato impulsivan, dok je Bane, s druge strane, mnogo staloženiji.
- Sergej i Bane su posle druge godine srednje škole otišli na fakultet. Sergej je rođen u Mostaru, Branislav u Kruševcu. Nemaju isto mesto rođenja, različit im je horoskopski znak, temperament, hobi… Ipak, retko ko im razlikuje glas kada se jave na telefon. Sada, kada dođu kući trudim se maksimalno da im ugađam. Želim da uživaju u svakom trenutku koji provedu s nama u kući. Bane nema neke posebne želje kada je hrana u pitanju, ali Sergej prosto obožava šnenokle – rekla je brižna majka za “Blic”.
Ona je istakla i da je Sergej bio pravo čudo od deteta i da joj mnogi nisu verovali da je učio da čita sa samo dve godine.

Bane Trifunović

Bane Trifunović | Foto: Z. Ilić

- Davno me je jedna novinarka intervjuisala zbog Sergeja, Bane još nije bio u glumačkim vodama. Iskreno sam joj pričala o njemu. Između ostalog, da je sa osamnaest meseci znao šezdesetak reklama sa televizije. Kada bih sa njim dok je bio mali šetala Kruševcem, a on vidi “Jugobanku” ili “Beogradsku banku” vikao je na sav glas: “Mama, to je “Jugobanka” ili “Beogradska banka”".
Naravno, novinarka mi nije poverovala, što me jako pogodilo. Sergej je sa 24 meseca života znao sva slova. Nisam ja bila preambiciozna majka koja bi ga terala da uči. Jedan dan mi je doneo “Ilustrovanu politiku” i rekao: “Mama, da ti pokažem slovo D ćirilično“. To je naučio sa televizije. E, onda sam ga ja učila ostala slova. Vaspitačice u obdaništu bile su oduševljene kako je čitao i pamtio priče – ispričala je Boba.
Poslednji komentari
  • Jasna Vreme: 23.02.2014 22:40h

    Deca slovo posmatraju kao sliku i nije tesko da ih nauce i kada su mala. Moj sin je sa 18 meseci znao sva slova, samo sto tada kamere nisu ile ovako dostupne pa t znaju samo nasi prijatelji...

  • Драгомир Vreme: 24.02.2014 16:50h

    Учесник у једном од најлошијих рекламних спотова где за чипс вели ,,И ДА БИ ГА МРТВА УСТА ЈЕЛА,,?Верујте ми да од тада тај укусни производ не купујем!То је само могао болестан ум да измисли а Сергеја вероватно није било тешко наговорити да огавне речи изговори.Ономад сам га гледао на малом екрану у филму где глуми ратника у Босни.Вала оне грозне сцене само је он могао да глуми?Толико о његовој интелегенцији!

  • užice senjak Vreme: 24.02.2014 17:21h

    mama je zaboravila da joj je sin jedan od najvecih grebatora uz gradu užicu, ali nije poznat ni kao preterano dobar čovek! banu svaka čast!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP