Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KOMPLEKS BIVŠE MODESILCE SA 260 STANOVA U OBRENOVCU POD VODOM

Poplavljeni stanovi Sandre Meljničenko

Autor: B. Radulović | 23.05.2014 - 09:45:00h | Komentara: 4

Katastrofalne poplave u Obrenovcu nisu zaobišle ni stanove najbogatije srpkinje Sandre Meljničenko, koje je njen brat Milan Nikolić izgradio pre nekoliko godina. Kompleks sadrži 260 stanova, a da stvarnost bude gora, u neke od stanova tek je trebalo da se usele ljudi.

Nije upućena u  to kako izgleda  kompleks zgrada u  naselju Save Kovačević

Nije upućena u to kako izgleda kompleks zgrada u naselju Save Kovačević | Foto: Dalibor Danilović

S obzirom na to da Sandrin brat ima građevinsku firmu, on je kompleks stanova izgradio u obrenovačkom naselju Save Kovačevića, koje je pod vodom još od prve vodene bujice koja je zadesila taj grad, dok su stanari evakuisani.


- Sve je uništeno, voda je došla do pola zgrada, a fasada je na mnogim mestima otpala. Milan nije dolazio da vidi šta se desilo jer ga je Sandrin muž Andrej prebacio u London. Mislim da su digli ruke od ovog kompleksa jer mnogima duguju novac, između ostalih i meni, koji sam platio pet stanova, koje još uvek nisam dobio, a sada su potopljeni.

Ovako sada izgledaju zgrade u Obrenovcu

Ovako sada izgledaju zgrade u Obrenovcu | Foto: Zoran Lončarević

I boga pitaj šta će sada biti s tim?! Niti se javljaju da vrate novac koji sam im dao za stanove, niti dolaze da vide šta je sa stanovima. Čitav kompleks je pod hipotekom, tako da mislim da ih nije ni briga - priča biznismen iz Obrenovca Vladimir Ašanin, koji tvrdi da je od Sandrinog brata pre tri godine kupio stanove u koje se nikada nije uselio, a sada je među optuženima za bacanje bombe na njihovu porodičnu kuću u Beogradu, što se dogodilo u februaru ove godine.

Sandra i Andrej Meljničenko

Sandra i Andrej Meljničenko | Foto: Profimedia


- U vili u Beogradu sada nema nikoga zato što je posle incidenta zajedno sa Milanom u London otputovala njegova i Sandrina majka Vanja, kao i očuh Dragan. Samo obezbeđenje čuva kuću, umesto da su nas, koji smo kupili stanove koji sada ne vrede ničemu, pustili da do tada budemo u njihovim prostorijama, koje ionako zvrje prazne - priča Vladimir, koji je sa suprugom, dvoje male dece, taštom i tastom smeštaj našao u jednom od prestoničkih podruma.

Na kompleks bačena bomba pre dve godine


U julu 2012. godine, na kompleks Sandrinih stanova u Obrenovcu bačena su dva „Molotovljeva koktela“, ali na sreću niko nije bio povređen. Iako se šuškalo da je uzrok bio kašnjenje izgradnje, tadašnji direktor Aleksandar Kovačević odbacivao je to kao mogućnost.
- Ne znamo ko je mogao tako nešto da uradi, ali sigurni smo da će policija pronaći krivce. Istina je da se kasni nekoliko meseci sa useljenjem u stanove zbog vezivanja struje, odnosno trafoa. Za to je zadužen EDB i nadamo se da će i taj problem uskoro biti rešen, ali gradnja stanova ne kasni - rekao je on.

Poslednji komentari
  • Stojan Vreme: 23.05.2014 21:48h

    A ja se bas nje setio i pomislio koliku ce tek ona donaciju da prilozi!? Posle ovoga sto sam procitao.....

  • mikica Vreme: 23.05.2014 22:32h

    kako doslo tako i otislo

  • ivona Vreme: 24.05.2014 02:23h

    ...brrr bas sam se potresla..kada neko objavi da je ova pomogla ikada i nekada sa makar jednim dinarom,mozda mi i bude zao..

  • ova zena je mizerija Vreme: 24.05.2014 05:09h

    ova zebna nikada nicim nije pomogla svoju I nasu majku Srbiju,ona je lansirala ko modela pa je platila 50 hiljada evra da je neko upozna s ovim tajkunom,pored silnog bogatstva, jako po izrazu lica kopira bekamovu uvek izgleda mizero,nezadovoljno odbojno,volela bih da vidim koliko ce dati

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP