Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DRAMA U „ZVEZDAMA GRANDA“, MILANA STEVANOV PALA U NESVEST

Popović budio onesvešćenu takmičarku!

Autor: Sanja Arsić | 22.05.2015 - 16:00:00h | Komentara: 5

Na snimanju baražne emisije „Zvezda Granda“ takmičarki Milani Stevanov (19) pozlilo je i nasred bine je pala u nesvest, a među prvima u pomoć je pritrčao Saša Popović. Naime, Milana je od velike treme, ali i vrućine u studiju kolabirala, što je uplašilo sve prisutne u studiju.

Čim je izašla na  scenu, Milana  se onesvestila

Čim je izašla na scenu, Milana se onesvestila | Foto: Rajko Ristić

- Pre nego što je izašla na binu da peva, Milana se osećala dobro. Imala je malu tremu, ali se nije žalila da joj je loše i da joj se vrti u glavi. Pevala je u grupi sa makedonkom Ivonom Jovanović, sa kojom je i izašla na scenu. Niko nije naslutio šta će se desiti u narednim minutima, jer je sve izgledalo uobičajno. Ivona je prva otpevala pesmu, dok je za to vreme Milana stajala pozadi i đuskala. Zatim je došao red na nju da otpeva svoju numeru. Pesma je počela i svi su čekali da takmičarka zapeva, u tom momentu ona je iz čista mira pala na pod - kaže naš izvor sa lica mesta, i dodaje:

U pomoć su  pritrčali i  organizatori  i roditelji

U pomoć su pritrčali i organizatori i roditelji | Foto: Rajko Ristić

 
- Publika, žiri, organizatori, svi su se podigli na noge, a Saša Popović je bio najbrži i prvi je prišao kandidatkinji. Njena porodica je iz bekstejdža, odakle su je bodrili, utrčala u studio, gde su Milani već pružali prvu pomoć. Na svu sreću, na snimanju je uvek prisutna ekipa jedne privatne klinike, tako da su pevačicu brzo osvestili. Svi su bili veoma uplašeni. Odlučili su da Milana i Ivona poslednje pevaju, kako bi se ona potpuno oporavila i bila spremna za nastup - rekao je naš izvor.

Zorica Brunclik

Zorica Brunclik | Foto: Rajko Ristić


Pitali smo takmičarku na licu mesta šta je bio uzrok gubljenja svesti.
- Dobro sam sada, hvala na pitanju. Malo sam se uplašila, ali je sada sve super. Malo trema, nervoza, malo ova vrućina, sve se skupilo. Bitno je da sam dobro i nisam se povredila - iskreno nam je rekla Milana, uz koju je sve vreme bila mama.

Zorica htela da napusti snimanje


Zorica Brunclik zapretila je Saši Popoviću da će napustiti snimanje emisije, jer je hteo da baci kocku kako bi odlučio koji će kandidat da prođe dalje.
- To tako ne može da se radi! Ti nama kažeš da moramo da se odlučimo, tako isto morate i vi. Misliš da nama nije teško? Ako se bude bacala kocka, ustajem i napuštam emisiju, ozbiljna sam sada! To je, čoveče, neozbiljno! Odlučićete vi ili obojicu pustiti dalje. Ne dolazi u obzir nikakva kocka. Neću da se kockam uopšte sa nečijim životom - vikala je Brunclikova, zbog čega su Popović i Jakšić morali da donesu odluku i puste jednog takmičara.

Poslednji komentari
  • Krajicanin Vreme: 22.05.2015 16:31h

    Svakom kome je stalo do casti, nikad nebi trebao da bude takmicar u zvezdama granda.

  • Minja Vreme: 22.05.2015 18:25h

    Vala Kraicaninu pricas gluposti...sta im fali?Svi su se za kratko vreme situirali a gde si ti???

  • blaf Vreme: 22.05.2015 19:54h

    iiiiiiiiiiiiidddddddeeeeeee dddddaaaaaaallllljjjjjeeeeeee .........................

  • vitez Vreme: 22.05.2015 20:52h

    Jeste, teško je, i ja sam padao u nesvest kada bih pao na ispitu koji bih sprema mesecima. No i kada završih niko mi posao ne ponudi. Popović ovima odma nađe posao, da ih u promet pa gulite. Traju toliko koliko mogu izdržati na berzi.

  • Lana Vreme: 23.05.2015 00:57h

    Ne lupajte,da je sve tako ne bi se oni svi gurali u to takmičenje,imaju sve uslove za rad,besplatnu reklamu,gde to još ima,a ako se i bace u promet,pa šta će im on,ne može svima da drži sveću..Ispadoše sad sve prostitutke,kao da je na drugim takmičenjima bolje,ili ovima bez ZG..Hteli da budu popularni,lepo pevaju,pa šta sad,ko neće ne mora,ne bije ih po ušima,a vi da pevate lepo,ne bi bili pevači?? Još napisite i da takmičenje gde su deca ne valja,samo čekate priliku da opletete...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP