Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČI SASLUŠANI U TOKU JUČERAŠNJEG DANA ZBOG POREZA

Popović: Jeo sam u kantini Poreske!

Autor: D. Tripić - S. Vojinović | 27.01.2015 - 21:00:00h | Komentara: 2

Poreska uprava već treću nedelju vredno proverava da li naši pevači uredno plaćaju porez, a juče su se u zgradi u ulici Save Mašakovića zatekli Saša Popović, Zdravko Čolić, Goca Tržan i Marko Bulat. Među prvima stigao je direktor „Grand produkcije“ i pohvalio se da je negde oko 13 časova napravio pauzu za ručak, a sa poreznicima je pregledao svu dokumentaciju.

Imao sam neke posete po kancelarijama, pa  je to potrajalo. Vole me ljudi, a ne znaju me lično: Čola

Imao sam neke posete po kancelarijama, pa je to potrajalo. Vole me ljudi, a ne znaju me lično: Čola | Foto: Marko Metlaš

- Pregledamo zajedno dokumentaciju, radimo na tome, sve je u redu, veoma su korektni i ljubazni. Čak smo bili i u kantini da jedemo i dobro smo jeli - izjavio je Popović. Tačno u 11 ispred ove ustanove pojavio se Zdravko Čolić, koji je došao u pratnji knjigovođe.


- Ovo je normalna građanska dužnost. Celog života plaćam porez. Imam malu decu, pa znam da se onda od tih para grade škole, bolnice, putevi, ulaže se u obrazovanje, nauku. Odazvao sam se na poziv, pošto je poreska pokrenula akciju u vezi sa estradom, mada sebe ne smatram samo delom estrade, već širim delom društva. Poveo sam i knjigovođu, pošto poslednjih nekoliko godina imam firmu - rekao je pevač po ulasku u zgradu u kojoj se zadržao tri sata, a zatim je ponovo razgovarao sa novinarima.

Pregledamo zajedno  dokumentaciju, veoma  su korektni i ljubazni: Saša Popović

Pregledamo zajedno dokumentaciju, veoma su korektni i ljubazni: Saša Popović | Foto: Marko Metlaš


- Imao sam neke posete po kancelarijama, pa dok sam se sa svima ispričao, to je potrajalo. Vole me ljudi, a ne znaju me lično, i lepo im je da me vide. Nisam im pevao, ali smo lepo pričali. Ova akcija je korisna za svakog građanina, a oni su vrlo tolerantni i nije ništa strašno. Malo smo evocirali uspomene, setili smo se i drugih stvari, mislim da me ovde više neće pozivati.
Imam firmu koja vodi sve moje troškove i na taj način imate uvid u svaki račun i trošak, sva poslovanja koja se dešavaju, i to je olakšavajuća okolnost, da imaju uvid u kontrolu poslovanja - objasnio je Zdravko, dok je Goca Tržan u Poresku stigla nešto pre 12 časova.

- Redovno plaćam porez. Bilo je krajnje vreme da se ovo uradi, da taj novac uđe u legalne tokove. To je normalna stvar, biće bolje i za nas i za državu. Mislim da bi trebalo da smanje porezi, jer bi onda ljudi manje krali - objasnila je pevačica, koju su saslušavali oko dva sata.

- Bilo je super, ja nemam putera na glavi i bilo je sve OK. Nemam šta da krijem i prikrivam. Sa mnom se poreznici nisu slikali jer nisam dovoljno popularna. Prirodno je i normalno što poreznici rade - ispričala je pevačica po izlasku iz zgrade. Na saslušanju je juče bio i Marko Bulat, koji je pokušao da izbegne novinare, pa je u zgradu ušao na sporedni ulaz.

Ja nemam putera  na glavi i bilo je  sve OK. Nemam  šta da krijem i  prikrivam: Goca

Ja nemam putera na glavi i bilo je sve OK. Nemam šta da krijem i prikrivam: Goca | Foto: Marko Metlaš

Raša Gocu čekao na parkingu!
 

Iako se Goca Tržan u poreskoj zadržala tri sata, njen dečko Raša čekao je sve vreme na parkingu ispred ove ustanove. Kako nije znao koliko će se njegova devojka zadržati, Raša je strpljivo sedeo u automobilu, a nakon nekoliko sati pojavila se i Goca, koja je brže-bolje uskočila u njegov auto i odvezli su se u nepoznatom pravcu.

Poslednji komentari
  • Marija Vreme: 27.01.2015 23:54h

    Pitam Redakciju: zasto trazite od nas komentare kada jedva neki i da objavite i kadgod prelistavam Vas list nema komentara.Evo i ja vise necu slati komentare.

  • Bane Vreme: 28.01.2015 08:41h

    Jel moguce da ovaj Sasa ceo zivot jede iz kante zasmece srate bilo pakaoti negine kad tad.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP