Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZAVRŠENO PRIJATELJSTVO KOJE JE TRAJALO DECENIJAMA

Popović ljut kao ris na Zoricu

Autor: B. Radulović | 17.06.2015 - 16:00:00h | Komentara: 3

Estradni rat između direktora „Grand produkcije“ Saše Popovića i pevačice Zorice Brunclik se nastavlja. Čelnici „Granda“ revoltirani su što je Zorica kao razlog napuštanja žirija u „Zvezdama Granda“ navela to što mora da ocenjuje stajling i koreografiju kandidata, jer joj je to pravilo bilo poznato od početka serijala.

Saša ne može da veruje da ga  je pevačica izdala  posle svega što je u prošlosti  učinio za nju

Saša ne može da veruje da ga je pevačica izdala posle svega što je u prošlosti učinio za nju | Foto: Mitar Mitrović

- Popović je jako ljut na Zoricu što ga je izneverila. Ovo je deveta sezona otkako postoje „Zvezde Granda“ i od prve epizode žiri je ocenjivao izgled i scenski nastup kandidata. Godinama se to menjalo, pa je žiri koji je nekada bio zadužen samo za to ukinut, kao i novinarski žiri koji im je iz epizode u epizodu postavljao škakljiva pitanja.

I ove godine glavni žiri će oceniti kompletan nastup kandidata, baš kao i prethodnih, što je Zorici bilo poznato iz ranijih sezona. Da li se pravi luda ili joj odgovara da to sada izmisli kao razlog što napušta žiri - ne znam, ali u produkciji niko ne može da veruje šta je napisala u otvorenom pismu - kaže naš izvor koji je dobro upućen u celu priču.

Zorica i Kemiš

Zorica i Kemiš


Sa druge strane, Zoričin suprug, harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš, tvrdi da je saopštenje „Granda“ puno laži. On ističe da Zorica nije slala Saši poruke u kojima ga obaveštava da su prekinuli saradnju zbog toga što nije zadovoljna Televizijom „Prva“.

- Zorica Brunclik nema mobilni i ne zna da kuca poruke! Otkada neko šalje poruke u trećem licu?! Ona u saopštenju nikog ne vređa. Po čemu onda ona laže?! - tvrdi Kemiš nakon što nam je iz PR službe „Granda“ prosleđena poruka u kojoj pevačica obaveštava da prekida saradnju sa Popovićem. U toj poruci stoji da će mu ona van televizije „Prva“ biti na raspolaganju 24 sata, ali dok je na toj frekvenciji, ona ne želi da sarađuje.

Zorica Brunclik

Zorica Brunclik | Foto: Rajko Ristić

Zorica uhvaćena u laži

Iako tvrdi da joj nije bitan izgled, već glasovne mogućnosti takmičara, Zorica je nedavno upravo zbog debljine isprozivala takmičarku Ivonu Jovanović.
- Nadam se da ovo nije kraj takmičenja za tebe i da ću te sledeće sezone opet videti u ovom takmičenju. Volela bih samo, da do tada poradiš ne na glasovnim mogućnostima, jer si tu savršena, već na kilogramima. Neka ti uzor bude ćerka pokojnog Nina, pa da smršaš - poručila je Brunclikova, koja sada tvrdi da takve stvari nisu bitne za scenu. Izgleda je Zorica zaboravila da je u nekoliko navrata već komentarisala izgled i stajling takmičara.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 17.06.2015 16:24h

    ove tzv zvezde gube smisao

  • Marko161 Vreme: 17.06.2015 17:23h

    Ljigava si Zorice Brunclik. Dok je dotičnu Saša Popović, reklamirao i "gurao" u prvi plan, bio je dobar, bio joj je dobar i zbog koncerata koje je imala, jer je za DŽ reklamirao, da nije Garand-a i Zvezda Granda, Zorica bi i dalje bila omražena ličnost Srbije, koju niko ne voli. Zahvaljujući Zvezdama Granda narod ju je opet zgotivio jer je bila dvolična i tepala je svima a to narod voli pa zaboravi njeno pravo lice, koje je upravo pokazala sada. Srami se :( Fuj .!

  • lana Vreme: 18.06.2015 02:48h

    Tako je Marko 161,cela istina:)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP