Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RAD NA „PRVOJ” I B92

Popović širi imperiju!

Autor: Ekipa VIP | 20.04.2015 - 20:30:00h | Komentara: 1

Medijski mag Saša Popović dogovorio se sa Televizijom „Prva” i B92 da preuzme razrađene televizijske formate. Kako „Alo!” ekskluzivno saznaje, direktor „Grand” produkcije preuzeće emisije „Bulevar”, „Tačno u 9”, „Tačno u 1” i „Ekskluziv”. Za svega godinu dana postojanja, „Grand” televizija beleži veliku gledanost i uspeh, te je Popović bio prava osoba koja će umešati svoje prste i podići gledanost ovim emisijama.

On ima rešenje za sve

On ima rešenje za sve | Foto: Promo

- Popović se već više od dve decenije bavi najgledanijim televizijskim formatima, pa ne čudi što je rešio da tu listu proširi. Saša će preuzeti formate sa drugih televizija, a s obzirom na njegovo iskustvo na tom polju, očekuje se da će, već popularne emisije, imati još bolju gledanost. Emisije „Tačno u 1” „Tačno u 9” i „Ekskluziv”, su gledane emisije na Televiziji „Prva”, a s obzirom da je Popović udružio snage sa „Prvom” i time pospešio gledanost „Grandovih” emisija, verujemo da je ovo pravo rešenje za poboljšanje projekata - navodi izvor za „Alo!”.

Ekskluziv

Ekskluziv

 
- Saša uspešno vodi već desetine projekata i raznolikih formata na „Grand narodnoj televiziji”, tako da se u sve emisije koje će biti uskoro pod njegovom palicom i te kako razume. Nije poznato kakve će promene uneti u već ustaljene koncepte emisija, ali se veruje da će televizijski mag doprineti rastu gledanosti i popularnosti ovih formata - zaključio je izvor za naš list.

 
Voditelji emisije „Bulevar B92” Nevena Madžarević, Vladimir Đorđević i Ivan Tomić čine ustaljeni trio, koji svojim specifičnim humorom doprinosi jedinstvenosti ove emisije. Pored njih, tu su i voditelji emisije „Tačno u 1” Miloš Maksimović i Danijela Pantić, zatim „Tačno u 9”, koju vode Stefan Buzurović, Sanja Radan, Ivana Zarić i Ivana Gajica i na kraju voditeljke „Ekskluziva” Danijela Buzurović, Jovana Simonović i Iva Smiljanić. Ovi voditelji zajedno čine jedinstvene timove, te verujemo da se već poznata lica i imena ovih emisija neće promeniti.

 
Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sašom, kako bismo iz prve ruke čuli da li će se uskoro baviti novim projektima, međutim, do zaključenja ovog broja nije odgovorio na pozive i poruke. Čelni ljudi „Prve” televizije nisu želeli da komentarišu ova saznanja, dok televizija B92 nije bila dostupna za kometar.

 
Podsećamo, Popović je svojevremeno pokrenuo produkciju ZAM sa Rakom Đokićem, njegovim tadašnjim menadžerom. Nakon toga, Saša sa Lepom Brenom osniva „Grand produkciju”, a prvi „Grand” šou emitovan je 1998. godine na „Pink” televiziji. Zvezde Granda nastaju 2004. godine, a njihova popularnost raste iz godine u godinu. Ovi i drugi formati prikazivani su na „Pink” televiziji sve do 2014. godine, kada je osnovana kablovska i satelitska „Grand narodna televizija”.

Kreću „Zvezdice Granda”?


Kako saznajemo iz izvora bliskih Saši Popoviću, direktor poznate produkcije razmišlja o tome da od septembra pokrene projekat „Zvezdice Granda”. Kada će krenuti kasting i dalje se ne zna, a da je broj mališana koji vole i pevaju narodnu muziku veliki, najbolje govori to što je Popović u svoje emisije svojevremeno dovodio decu koja su želela da se pojave na televiziji.

Poslednji komentari
  • boki Vreme: 21.04.2015 19:16h

    Kakvi su nam doktori takva nam je i drzava....neinformisana i glupa...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP