Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SRPSKI BIZNISMEN KUPIO KNJIGU ASTROLOŠKIH PREDVIĐANJA

Popović traži pomoć zvezda!

Autor: B. Radulović | 28.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Dan nakon što je sud u Zagrebu odredio da srpski biznismen Milan Popović češće viđa sina Aleksandra, koga je dobio sa hrvatskom pevačicom Severinom Vučković, i da može da ga dovodi u Srbiju, paparaco „Alo!“ uslikao je srećnog tatu kako žuri ka svom restoranu, noseći knjigu „Predviđanja 2014“!

Milan je  poznat kao  veliki fan  feng-šuija i  horoskopa

Milan je poznat kao veliki fan feng-šuija i horoskopa | Foto: A. Stanković

Iako je prethodne večeri zbog suđenja kasno doputovao u Srbiju, naša pretpostavka da će prvu jutranju kafu popiti u svom restoranu „Moda“ na Vračaru pokazala se tačnom.

Prvu jutarnju  kafu popio u  svom kafiću

Prvu jutarnju kafu popio u svom kafiću | Foto: A. Stanković

Šta piše u Milanovoj knjizi


Knjiga predviđanja Amerikanca Rejmonda Merimena, koju je kupio Popović, precizno govori o ekonomskim i političkim previranjima na u čitavom svetu, koje su po njegovim prognozama počele 2008. godine. U novoj knjizi on govori o promenama u tekućoj godini, ali i svemu što nas čeka između 2015. i 2018. godine. Rejmond je magistar psihologije i doživotni član Američke Federacije Astrologa. Predsednik je kompanije koja je specijalizovana za vremensko predviđanje tržišta.

Milan se juče malo pre 11 časova u kežual odevnoj kombinaciji šetao ka svom lokalu, dok je na svom mobilnom telefonu čitao vesti o sebi, s obzirom na to da je zbog suđenja sa pevačicom bio u žiži medija.

On ni juče nije bio raspoložen da nam prokomentariše to što će ubuduće dvaput mesečno po pet dana moći svog sina da dovodi u Srbiju, kao i to što Seve nije zadovoljna alimentacijom od 2.000 evra.


- Ne želim niša da komentarišem - bilo je sve što nam je Milan rekao, ali se, sudeći po njegovom osmehu, moglo naslutiti da se raduje dužim susretima sa Aleksandrom.

Kralj bakra se na jutarnjoj kafi i doručku zadržao više od dva sata, nakon čega se zaputio u svoj stan, koji se nalazi pored restorana, a iz ruke nije ispuštao knjigu „Predviđanja 2014“.

Šta li pišu  portali o meni...

Šta li pišu portali o meni... | Foto: A. Stanković

Obaveze ne mogu da čekaju...

Obaveze ne mogu da čekaju... | Foto: A. Stanković


S obzirom na to da je Milan veliki fan feng-šuija i horoskopa, nije nas iznenadilo to što želi da zaviri u događaje koje mu predviđaju zvezde.

Ljubi ga majka...

Ljubi ga majka...

Seve htela pola imovine!


S obzirom na to da su Milan i Seve svoju romansu okončali pre rođenja deteta, a nisu ni bili venčani, njih dvoje su se na početku dogovorili da biznismen mesečno daje 10.000 evra sinu i pevačici. Problem je nastao kada je Seve od Milana tražila polovinu ukupne imovine koju ima, veću mesečnu nadoknadu i komforniji život za nju i sina. Tada su odlučili da se suoče na sudu, a dok je trajao proces, Milan je mezimca viđao svakog drugog vikenda isključivo u Hrvatskoj. Odlukom suda, sa sinom će provoditi više vremena nego ranije, dvaput mesečno po pet dana, uz mogućnost da dete prelazi granicu, dok je starateljstvo dobila Severina.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP