Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IZDAVAČKE KUĆE NA UDARU POREZNIKA

Poreznici Saši Popoviću zaplenili kompjutere!

Autor: D. Tripić | 24.01.2015 - 10:30:00h | Komentara: 1

Iako je proveravanje i ispitivanje naših javnih ličnosti još u toku, Poreska uprava očigledno nije gubila vreme, već je u četvrtak zakucala i na vrata muzičkih izdavačkih kuća, a tom prilikom zaplenila je i lični kompjuter direktora „Grand produkcije“ Saše Popovića.

Saša Popović

Saša Popović | Foto: Zoran Ilić

Ova akcija poreskih inspektora izvedena je radi otkrivanja da li se u mužičkoj industriji rade nelegalno, i da li se porezi plaćaju redovno, saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenog izvora.


- U „Grand produkciju“ upalo je sedam poreznika, i odmah naredilo svim zaposlenima u firmi da odmah isključe telefone, a direktoru „Granda“ Saši Popoviću proveravali su čak i SMS-ove u mobilnom telefonu i privremeno su mu oduzeli privatni laptop.
Uzeli su im pun kombi dokumentacije, server i sve kompjutere na proveru, a najviše ih je interesovalo kako i koliko zarađuju izvođači „Zvezda Granda“ na svojim nastupima. Kada su došli do potrebnih saznanja, inspektori su napustili prostorije ove izdavačke kuće - ispričao nam je izvor upućen u ceo slučaj, ali ono što je važno jeste da ova produkcijska kuća „mirno spava“, jer ima svu potrebnu dokumentaciju da je sve radila u skladu sa zakonom. Poreska policija pomenutog dana bila je i u izdavačkim kućama „Siti rekords“, „Estrada Melos“ i „Miligram“, gde je takođe uzela svu neophodnu dokumentaciju na proveru.

„Grand“: Država radi svoj posao!

Iz ove produkcijske kuće stiglo je saopštenje u kojem tvrde da nemaju problem sa tim što poreska radi svoj posao.
- U sklopu proveravanja poslovanja koje Poreska uprava radi poslednjih dana na teritorije cele zemlje, a tiče se estradnih radnika, „Grand produkcija“ dostavila je svu neophodnu i traženu dokumentaciju. Kako godinama poslujemo na visoko profesionalnom nivou, a država radi svoj posao, susret s poreskim inspektorima za nas nije bio nimalo neprijatan - kažu iz „Granda“.

Poslednji komentari
  • Kompjuter Vreme: 24.01.2015 15:09h

    Poreska počela sa upadanjem! Nije mi jasno zašto je oduzela kompjuter Saši! Pa nije valjda lud da posle najave drži podatke u kancelariji! Nalaze se oni na drugom mestu!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP