Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TROGODIŠNJICA UBISTVA

Porodica i dalje plače za Ksenijom!

Autor: A. Radojević | 17.03.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Tri godine od ubistva dens ikone Ksenije Pajčin su prošle, ali rane u dušama njenih najbližih su i dalje žive, a majka Ljubica je i juče, kada je davala pomen svojoj jedinici, neutešno plakala.

Vreme ne leči rane: Ljubica Kostić u suzama

Vreme ne leči rane: Ljubica Kostić u suzama | Foto: M. Mitrović

Nešto pre 13 časova na groblju su se pojavili roditelji Ksenije Pajčin, mama Ljubica i tata Miloš, kao i polusestra Mia, koji su sa suzama u očima upalili sveću i položili sveće na grob dens ikone. Pevačicina mama nije želela da obeležavanju trogodišnjice smrti prisustvuju predstavnici medija, te je od uprave Novog groblja zatražila da se fotoreporteri i novinari udalje od groba dens ikone.


Nisu zaboravili  svoju prijateljicu: Danijel Alibabić i Bane Dević

Nisu zaboravili svoju prijateljicu: Danijel Alibabić i Bane Dević | Foto: M. Mitrović

- I dalje ne mogu da veruju da Ksenije više nema. Čak i nakon tri godine od dana kada joj je život oduzeo dečko Filip Kapisoda, svi očekuju da će se ona odnekud pojaviti i, kao što je uvek radila, svojom energijom i osmehom ulepšati njihove živote. Ali nje nema, ostale su samo uspomene koje svi neguju - rekao nam je blizak prijatelj porodice.


Večna kuća dens zvezde juče je bila okićena cvećem

Večna kuća dens zvezde juče je bila okićena cvećem | Foto: M. Mitrović

Da nisu zaboravili svoju drugaricu, pokazali su Danijel Alibabić i stilista Bane Dević, koji su se juče pojavili na groblju. Ostalih kolega, čak i onih koji su sa njom bili bliski i sarađivali, nije bilo. Imali su druge obaveze. Pomen je u dostojanstvenoj atmosferi trajao oko sat vremena, nakon čega su se svi razišli, ostavljajući grob Ksenije Pajčin ukrašen buketima cveća, od kojih su neke u ranim jutarnjim satima ostavili i njeni fanovi.


Podsećanja radi, 16. marta 2010. godine u popodnevnim časovima beživotna tela Ksenije i njenog dečka Filipa Kapisode pronašla je Ksenijina majka u pevačicinom stanu na Voždovcu. Filip je ubio Kseniju, pa je zatim i sebi oduzeo život, a kako se sumnja, ubistvu i samoubistvu je prethodila rasprava mladog para.

Karamela

Karamela

Karamela poranio na groblje!
Šoumen Goran Stojićević Karamela, koji je inače bio jedan od najboljih prijatelja Ksenije Pajčin, nije prisustvovao pomenu koji je bio obeležen juče u 13 časova. Međutim, on je oko 10 časova došao na Novo groblje, gde je upalio sveću i položio cveće na večnu kuću tragično nastradale pevačice.

Poslednji komentari
  • milan Vreme: 17.03.2013 07:39h

    tuzan dan za svakog coveka.kako neko djubre da sebi za pravo da bude gospodar necijeg zivota i odluci da li ce neko da zivi.ako je hteo da pokaze junastvo sto nije sebi oduzeo bedni zivot i pokazao tako svoje cojstvo i junastvo.vecna joj slava.

  • mara Vreme: 17.03.2013 11:08h

    Vi kad lupite naslov, jedva ostanete zivi! Cuj , ubijeno im je dete, a oni i dalje placu. Pa sta bi drugo mogli da rade u ovakoj situaciji, to su rane koje nikad ne zarastaju! Neka joj je laka zemlja:(

  • Rest Iv Vreme: 17.03.2013 13:23h

    Bog dusu da joj orosti,pocivaj u miru drago dete!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP