Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IZNAJMILI STAN NA DEDINJU

Porodica Joksimović odlazi u podstanare! (FOTO)

Autor: A. Radojević - B. Radulović | 26.04.2014 - 14:30:00h | Komentara: 7

Bračni par Jovana i Željko Joksimović primorani su da svog sina Kostu odgajaju u iznajmljenom stanu u naselju Dedinje, jer se njihov dom u luksuznoj zgradi „Oaza“ na Zvezdari renovira.

Čekaju useljenje: Jovana i Željko

Čekaju useljenje: Jovana i Željko | Foto: Nebojša Marković

Naime, kako „Alo!“ saznaje, njih dvoje su još pre voditeljkinog porođaja otišli u podstanare, ali kako se sređivanje starog stana odužilo, primorani su da još nekoliko meseci žive plaćajući kiriju.


- Jovana i Željko su davno počeli renoviranje svog doma u „Oazi“, a tokom izvođenja radova oni su iznajmili stan od 100 kvadrata na Dedinju čije rentiranje mesečno plaćaju 1.000 evra. Plan je bio da se sređivanje nekretnine u njihovom vlasništvu završi do rođenja sina, pa da se sve troje usele u sređen stan, međutim, renoviranje se odužilo, te su oni primorani da još uvek žive kao podstanari i tamo odgajaju svog naslednika - kaže za „Alo!“ izvor blizak ovom bračnom paru i dodaje da Jovana i Željko ne žale pare za renoviranje doma.

Zgrada u kojoj Jovana i Željko iznajmljuju stan

Zgrada u kojoj Jovana i Željko iznajmljuju stan | Foto: Rajko Ristić

- Njih dvoje su odlučili da stan u kom će živeti sa Kostom bude besprekorno sređen i u potpunosti podređen njemu. Oni su i do sada uložili dosta para u renoviranje, nekoliko desetina hijada evra, ali im uopšte nije žao zbog toga. Izabrali su najkvalitetnije materijale, kao i nameštaj iz inostranstva kojim će opremiti prostorije - dodao je izvor blizak Joksimovićima, a „Alo!“ je u toku jučerašnjeg dana fotografisao iznajmljen stan ovog bračnog para.

U nameri da dobijemo komentar i potvrdu da žive kao podstanari, kontaktirali smo sa Jovanom i Željkom, ali do zaključenja ovog broja oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Jovana juče napunila 33 godine

Novopečena mama juče je proslavila 33. rođendan, takozvane Isusove godine. Ona je ovaj dan provela u društvu supruga i sina, a kako saznajemo, pevač se potrudio da u svemu ugodi dragoj, pa joj je priredio pregršt iznenađenja za divan dan. Inače, Željko je svoj rođendan proslavio 20. aprila i napunio 42. godine. Intresantno je da su svi članovi porodice Joksimović rođeni u aprilu, budući da je i mali Kosta došao na svet 10. aprila.

Poslednji komentari
  • Mina Vreme: 26.04.2014 17:21h

    Jao, bas se jadni ljudi muce, mnogo mi ih zao...

  • anja Vreme: 26.04.2014 18:59h

    Uz svo postovanje, pazi da im ne padne kruna s glave zbog toga...

  • sima Vreme: 26.04.2014 21:32h

    jadni oni kako ce izdrzati , aon faca ona doterana aon u pocepanim farmerkama. glumi budalu. ej srbijo

  • raca Vreme: 26.04.2014 23:09h

    goloigre nemaju dinar ,pa si pustaju filmove .

  • jovan cirilov Vreme: 27.04.2014 03:58h

    Pitanje uredniku i novinaru koji je uspeo da nadje i slika zgradu gde su oni podstanari. Kako bi bilo da pronadjete i slikate papire ako uopste postoje kada je i da li je uospte gospodin ikada platio porez. Po mojim knjigama slaba vajda. O tome bi trebali malo da pisete a ne da ovaj jadan narod jos vise srozavate "uspesima" mafijasa,lopova,neradnika,poliricara i ostalih kojima je mesto u zatvoru.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP