Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

I BOGATI PLAČU...

Porodica se odrekla Kristine Kovač!

Autor: Sanja Arsić | 29.09.2014 - 20:30:00h | Komentara: 4

Poslednjih nekoliko godina mnogo se polemisalo o tome da sestre Kristina i Aleksandra Kovač nisu u dobrim odnosima, a pre dva dana je članica žirija „Iks faktora“ objavila pismo u kojem se odriče starije sestre i zbog toga se cela porodica naljutila na nju. Ona je u svom statusu na Fejsbuku rekla kako je svesna da će posle obajve mnogi ljudi njoj bliski otići iz njenog života, a među njioma je navela i svoju mlađu sestru Anju. Kako saznajemo, porodica Kovač je šokirana Kristininim pismom i više ne žele kontakt sa njom.

Kristina Kovač

Javno rekla sve što je godinama tišti: Kristina Kovač | Foto: facebook

- Kristina i Aleksandra su godina u lošim odnosima, ali su se trudile da probleme koje imaju prevaziđu na što bezbolniji način. Međutim, svi su bili iznenađeni kada je Kristina objavila otvoreno pismo u kom navodi da se odriče Aleksandre. Cela porodica Kovač je šokirana njenim navodima i niko od njih sada ne želi da je vidi. Aleksandra i Anja tvrde da ona nije bila takva i da se jako promenila - rekao nam je izvor blizak porodici Kovač.
Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa poznatim kompozitorom Kornelijem i čujemo njegovo mišljenje o novonastaloj situaciji.
- Znam zašto me zovete, nemam komentar - izjavio je muzičar, dok nam njegova najmlađa ćerka Anja nije odgovarala na poruke koje smo joj slali.

One se drže zajedno: Aleksandra i Anja

One se drže zajedno: Aleksandra i Anja

Aleksandra je nedavno najavila turneju sa svojim ocem po Srbiji i tada nije spominjala svoju sestru Kristinu, pa mnogi komentarišu da je to jedan od razloga zbog čega se kompozitorka naljutila, jer je želela da i ona bude deo tima, dok neki tvrde da je glavni krivac za njihovu svađu Aleksandrin partner Roman Goršek, koga je Kristina optužila da je pljuje kada god ima priliku za to.

„Nemam komentar“: Kornelije Kovač

„Nemam komentar“: Kornelije Kovač

Podsećanja radi, članica „Iks faktora“ na svom Fejsbuk profilu napisala je sledeće:
- Ja sam svoju najbližu sestru izgubila negde 1996. godine. Ona je mene danas. Neću ulaziti u prevelike detalje u ovom statusu, oni koji me dobro poznaju svesni su tuge sa kojom preživljavam sve probleme koje već godinama imam sa Aleksandrom. Nekada davno, najbližom sestrom i osobom na svetu. Ja sam svoju lekciju u međuvremenu naučila, žao mi je, milion puta sam se pokajala što sam je ikada povredila svojim grubim rečima i stavovima o njenom odabiru životnog partnera, to sam joj više puta rekla - napisala je srednja ćerka Kornelija Kovača na svom privatnom profilu i dodala:
- Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila! Moje dete otkako se rodilo, pet godina skoro da nije imalo tetku, pa je onda šest meseci imalo, pa je, koliko vidim, poslednjih dana skoro nema, jer moja sestra smatra da je moj odnos sa njom, dovoljno opravdanje da se poigrava osećanjima mog deteta, pa mi se nije javila kada je došla iz Škotske, bez da znam da sam bilo šta loše uradila. Biće da joj se prosto opet ne sviđam i da ne može to da proguta. Ja sam najbližu sestri izgubila pre 20 godina. Aleksandra je mene izgubila danas, Anju volim i pozdravljam, pošto će ona ovim statusom sama otići iz mog života, mada je realno to već učinila - stoji u saopštenju koje je objavila pevačica.
Poslednji komentari
  • MrX Vreme: 29.09.2014 20:09h

    Ne sekiraj se...porodicu i rodbinu ne možemo da biramo. I ja razmišljam da se odreknem mojih i to ozbiljno!

  • Svetlana Vreme: 29.09.2014 20:57h

    Sa tom ženom definitivno ješto nije uredu. Sramnota to što radi.

  • Vanna Vreme: 30.09.2014 08:01h

    Sto je ovo neka velika vest, pa u Srbiji skoro svako se sudi sa bracom, sestrama, ne govori sa najblizima, ne vidja se godinama, deca izbacuju stare roditelje ne ulicu..i da ne nabrajam vise! Pokazalo se da su oni koji nam nisu rod bolji od najrodjenijih! Ovde ne bih da govorim o licnom iskustvu....dugo bi trajalo!

  • Sumnjicavac Vreme: 30.09.2014 11:31h

    Ja zapravo sumnjam da je matori Kornelije tu prilicno kriv jer on ih je odgajio tako raspustene i kad je Aleksandra zapocela ceo sukob (bese zato sto ju je mladja sestra pobedila za Eurosong a ona je smatrala da njoj to pripada po "senioritetu") nije nista ucinio da joj objasni neke stvari. Mozda je cak i direktno stao na Aleksandrinu (beskrajno umisljenu) stranu i time jos pogorsao stanje i ucinio da se taj Aleksandrinn muz osokoli da pljucka Kristinu kako ga zasvrbi. Ne bi zet sebi dao toliko pravo na jezicini ta to nije relektovalo "porodicnu atmosferu". Ako ja ovde gresim dusu onda bih ocekivao od Kornelija da reaguje i to vrlo ozbiljno. Totalno ne suludo da mu zet pusta jezicinu ko zenetina a da on sedi, cuti i pravi se blesav. Ovo pocinje malo da lici na "Kralja Lira" i pricu o tome koja je cerka najslatkorecivija da obrlati oca.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP