Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JOVANA TIPŠIN

Poslednjih godina je povukla ručnu jer je shvatila da nije sve u poslu i novcu: Mogu da rodim dete i posle četrdesete!

Autor: Opera 17 | 29.11.2014 - 21:15:00h | Komentara: 2

Poslednjih nekoliko godina je pokuvkla ručnu, usporila s poslom i kaže da može da se ostvari majka i posle četrdesete godine.

Jovana Tipšin

Jovana Tipšin | Foto: Vesna Lalić

Želi da postane majka...
Folk pevačica Jovana Tipšin poslednjih nekoliko godina je povukla ručnu jer je shvatila da treba malo da uspori sa poslom, stalnim putovanjima i stresom, te se više posvetila sebi.
- Lepo je kad se nižu uspesi, ali nije sve u tome. Ne mogu priznanja i zarađeni novac da te ispuni. Treba se opustiti i uživati u svakom trenutku, u nekim jednostavnim, običnim stvarima, jer ne kaže se uzalud da sitnice život znače. Zato sam okrenula drugi list. Uostalom, mi pevači s godinama moramo više da pazimo na glasne žice, ako želimo da nas glas dugo služi. A, najbolji lek za to je odmor i san - rekla je Jovana za Vesti-online.rs.
Jovana je već nekoliko godina u ljubavnoj vezi sa Srđanom Milovanovićem, vlasnikom TV Kopernikus, ali kaže da se ne oseća kao gazdarica.
- Niti glumim gazdaricu, niti se tako ponašam, a i ne osećam se kao neka gazdarica. Nas dvoje smo počeli da se zabavljamo kada je njegova televizija bila mala, lokalna, a danas je ona mnogo veća sa sedištem u Beogradu i Nišu. Ali, tačno je da je zbog mene otvorena muzička produkcija KCN nakon što nisam uspela da se dogovorim sa Grandom oko objavljivanja albuma. Ali, to je bio dobar poslovni potez i nema veze sa mnom i ispunjavanjem mojih želja. Srđanu se ne mešam u posao, ja volim muziku i pevanje, u tome uživam i ne treba mi ništa drugo. Uostalom, i kad treba da pevam biram kada, gde i s kim ću da sarađujem.
Iako je mnogi pitaju kada će se ostvariti kao majka, Jovana kaže da se to ne planira.
- Mnogi me pitaju kada ću se udati, zasnovati porodicu i ostvariti se kao majka. Ja ne planiram ništa, kad bude desiće se. Svaka devojka priželjkuje da jednog dana rodi dete i postane majka, pa je normalno da bih i ja to volela. Često ponavljam da sam veoma bogata osoba, koja je okružena brojnom decom, jer mene njih desetoro oslovljava sa tetka. Ako Bog da biću i ja majka. Nema više brige ni oko biološkog sata koji otkucava. Mogu da rodim i posle 40, nije to više nikakvo čudo, sve je više žena koje postaju majke u tim godinama. Uostalom i doktorka mi je to rekla - rekla je Jovana.
Poslednji komentari
  • maria Vreme: 30.11.2014 11:25h

    pre bih rekao da je rucna bila pre...a sad je kopernikus gas...vise love,casova,plasticara...no dobro,to su nase pevaljke,njima je sve dolzvoljeno :D pa i laprdanje

  • viki Vreme: 30.11.2014 14:57h

    marija ne budi ljubomorna

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP